Ondernemend Maashorst

# Startende ondernemers

Startersloket Misfits, startende Wondernemers & Bijzondernemers


Ben jij een startende ondernemer die in de eerste 5 jaar van zijn of haar eerste bedrijf zit, dan kun jij 1 jaar lang gratis gebruik maken van de faciliteiten van het Startersloket Misfits. Dit startersloket is erop ingericht dat iedere starter passende hulp kan krijgen bij het starten en uitvoeren van zijn of haar ondernemersdroom.

Het startersloket biedt hulp en begeleiding vanuit de Startup Officer, die met jou als starter gaat kijken naar jouw ondernemersvraag.

Deze ondernemersvraag wordt gekoppeld aan een gevestigde ondernemer, die in een coaching gesprek hulp gaat bieden.


Daarnaast kom je als starter terecht in een netwerk met andere ondernemers, worden er inspirerende bijeenkomsten georganiseerd en kan er gebruik gemaakt worden van het Online Ondernemers Platform.

Startup Officer


Als startende ondernemer is het beginnen van je bedrijf een hele stap. Er komt veel bij kijken en dit kan veel vragen bij je oproepen. Het is dan uitermate fijn om laagdrempelige en lokale hulp te krijgen in dit proces. Dat is precies wat de Startup Officer in de gemeente Uden jou kan bieden.

Heb je ondernemersvragen, ben je op zoek naar netwerk en inspiratie of heb je behoefte aan een kopje koffie om het over jouw ondernemersplannen te sparren? Neem dan vooral contact op via misfits@uovdekring.nl, om een geheel gratis en vrijblijvende kop koffie te drinken met Startup Officer Imke de Korte.

De Starters wedstrijd

Vanwege de maatregelen rondom het Corona virus is er afgelopen jaar geen starterswedstrijd geweest. Voor 2021 wordt gekeken of er een nieuwe editie plaats kan vinden.

Ben jij een startende ondernemer met een onderneming die net even anders is dan anderen? Is het extra creatief, innovatief, vernieuwend of verrassend en kun jij met dit concept een vliegende start gebruiken? Schrijf je dan in voor de Starters Wedstrijd. Vier keer per jaar krijgen deelnemers de kans om een pitch video op te sturen naar de jury. De beste ingezonden pitch wordt de Kwartaal Starter. Aan het eind van 2020 maken de vier Kwartaal Starters kans om de Starters wedstrijd te winnen en Starter van het jaar te worden. De prijs die je hiermee wint is “een vliegende start” alles wat jij nodig hebt om een mooie start met je bedrijf te maken passend bij jouw onderneming. Denk bijvoorbeeld aan een werkplek, coaching, een logo, een website, etc. De precieze inhoud hiervan bepalen we met de winnende starter!

Deze wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Uden, Rabobank Uden & Veghel, Misfits en andere ondernemende partijen. Heb je vragen of wil je mee doen, stuur een mail naar misfits@uovdekring.nl