Ondernemend Maashorst

Nieuws

 • CSU innovatie award

  Maak nu kans op €10.000,- investeringsbudget voor jouw innovatie idee!
  De inschrijving voor de zesde editie van de CSU Innovatie Award is geopend. De innovatieprijs is er voor de meest impactvolle innovatie voor de facilitaire branche, een wereld met een gigantisch potentieel. En vanaf vandaag kun jij de toekomst faciliteren met jouw innovatie.

  De innovatieprijs, nog zoveel meer
  Naast een investeringsbudget ontvang je als winnaar een marketing-boost, ondersteuning in de ontwikkeling van je innovatie, toegang tot relevante netwerken en professionele begeleiding bij de doorontwikkeling van je innovatie voor toepassing in de facilitaire branche.

  Winnaar van 2022, duurzame blokzeepdispenser LESSEAU: “Na het winnen van de CSU Innovatie Award hebben wij een grote boost gekregen. Wij zijn bij veel nieuwe klanten, waaronder klanten van CSU, vloeibare zeep aan het vervangen voor onze LESSEAU blokzeep. Onze missie krijgt steeds meer vorm. Dit jaar gaan wij ook de Europese markt op. De aandacht en begeleiding van CSU na het winnen van de Award, hebben daar enorm bij geholpen.”

  Schrijf jij je in?
  CSU daagt jou als ondernemer, start-up of student uit om jouw vernieuwende, duurzame, schone en slimme idee voor de toekomst in te schrijven. Ga naar www.csuinnovatieaward.nl voor je inschrijving en meer informatie. Zo lees je hier hoe het in zijn werk gaat.

  Ken je iemand met een scherpe, vooruitziende blik voor een slimmere, betere, schonere en duurzame toekomst? Roep jouw netwerk op door deze post te delen.
  Zien we jou (of een bekende) ​​in de grote finale op 8 november?
  Jouw idee inschrijven kan tot 7 september 12.00u.
  ...
  Lees meer
  Imke Claassen
 • Innovatiesubsidie voor startups in Noordoost-Brabant

  Om het innovatieve vermogen van het Brabantse bedrijfsleven in deze uitdagende tijden van toenemende personeelstekorten en hoge grondstofprijzen te ondersteunen, heeft de provincie Noord-Brabant in 2022 de SIR-regeling ingesteld. SIR staat voor Stimulering van Innovatie in de Regio.  
  De regeling is bedoeld voor zowel mbk-ondernemingen als innovatieve startups uit alle economische sectoren in Noordoost-, West- en Midden-Brabant en met ingang van 2023 ook in Zuidoost-Brabant. In onze regio wordt de regeling uitgevoerd door de provincie Noord-Brabant in samenwerking met AgriFood Capital en RNOB.
   
  Tot 15.000 euro voor startups
  In Noordoost-Brabant is het subsidieplafond voor mkb’s (357.000 euro) voor dit jaar al bereikt. Maar voor innovatieve startups is nog steeds subsidie beschikbaar. Het subsidiepercentage bedraagt 50% tot een maximum bedrag van 15.000 euro. 
   
  De subsidie is bedoeld voor haalbaarheidsprojecten gericht op innovatie-initiatieven in de vroegste fase van de ontwikkeling. Hiermee kunnen bedrijven de eerste stappen zetten naar innovatieve producten, diensten en productieprocessen, die bijdragen aan oplossingen voor maatschappelijke opgaven zoals klimaatverandering, mobiliteit en verduurzaming van de voedselketen. De innovatieve startups die in aanmerking voor de regeling komen, staan minder dan drie jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en hebben (nog) geen omzet.

  Meer info: Innovatiesubsidie voor startups in Noordoost-Brabant (rnob.nl)
  ...
  Lees meer
  Imke Claassen
 • Zakendoen in gemeente Maashorst, zo werkt dat!

  Dit is een initiatief van Gemeente Maashorst en de ondernemersverenigingen, UOV De Kring, ZOV, OV Schaijk Reek, OVO, OVV.

  Als gemeente Maashorst bieden we graag lokale ondernemers de kans om opdrachten te doen voor ons. Wil je weten hoe je in aanmerking komt voor opdrachten van de gemeente?
   
  21 juni 16.00-18.00uur organiseren we een informatiebijeenkomst voor de ondernemers van de gemeente Maashorst (zie bijlage).
  Deze bijeenkomst staat in het licht van het betrekken van lokale en regionale marktpartijen bij aanbestedingen van de gemeente (een van de doelstellingen in het inkoopbeleid).

  ...
  Lees meer
  Secretariaat UOV De Kring
 • Werkzaamheden N264 Uden

  In opdracht van de provincie Noord-Brabant en gemeente Maashorst voert BAM Infra BV (BAM) werkzaamheden uit voor het project N264 Uden. Hierbij worden 3 rotondes omgebouwd naar kruisingen met verkeerslichten. Hierbij informeren wij u over asfalteringswerkzaamheden op de N264 vanaf de Industrielaan tot en met de Oudedijk. Dit onderhoudsweekend zou oorspronkelijk begin mei plaatsvinden, maar dit kon helaas niet doorgaan vanwege de slechte weervoorspellingen. 

  Vrijdag 2 juni 20.00 uur starten we met het geplande onderhoud tussen de Industrielaan (hectometerpaal 28,1) en de Oudedijk (hectometerpaal 31,6). In dit weekend is dit deel van de N264 afgesloten voor verkeer.

  Omleiding
  Rotonde Zeelandsedijk en rotonde Oude Dijk zijn tijdens deze werkzaamheden volledig afgesloten. Ook de fietsoversteek Zeelandsedijk is afgesloten. Fietsers worden omgeleid via de tunnel bij de Nieuwstraat. Deze route is ongeveer 6 minuten of 1900 m. langer. Rotonde Industrielaan is open voor het verkeer dat reist van noord naar zuid en voor verkeer in en uit westelijke richting. Doorgaand verkeer wordt omgeleid over de Rondweg – Bergmaas - Peelweg N277 (zie ook de afbeelding in de bijlage). Verkeer uit oostelijke richting naar Odiliapeel wordt met bebording omgeleid via Peelweg N277- Oude dijk. Het openbaar vervoer ondervindt geen hinder van de werkzaamheden. Vanaf maandag 5 juni 6.00 uur is de weg weer open.
  ...
  Lees meer
  Imke Claassen
 • Start Misfits groep 5 & huiswerk ochtenden

  April 2023 is er een nieuwe groep startende ondernemers gestart met het Misfits Vliegende Start traject. In 1 jaar tijd zullen deze starters, in groepsverband en onder begeleiding van professionele trainers, alle stappen doorlopen die nodig zijn in het opstarten van je eigen bedrijf. Een gemotiveerde groep die helemaal vol zit. Ondertussen is dit de 5e groep die van start gaat. Ook in deze groep zullen prachtige ondernemers avonturen gaan ontstaan! Trots dat we dit als Misfits mogen organiseren in samenwerking met de gemeente Maashorst, UOV de Kring en Coachweb. 
  Naast de aftrap van een nieuwe groep blijven de huiswerk ochtenden die in het traject van grote toegevoegde waarde zijn ook doorgaan, bij Campus Uden. 

  Ben jij een startende ondernemer en nieuwsgierig naar dit traject? Neem dan contact met ons op via misfits@uovdekring.nl. We zijn op dit moment een nieuwe groep aan het vormen die rondom oktober 2023 zal starten.
  ...
  Lees meer
  Imke Claassen
 • Alfa Langenboom gaat verhuizen naar Uden

  Begin juni dit jaar verhuist Alfa Accountants en Adviseurs van Langenboom naar Uden. Kantoorleider Kevin den Hartog gaat voor een nieuw kantoor met ‘een meer eigentijdse uitstraling’. De locatie is vooral gekozen met het oog op een betere bereikbaarheid. De Verlengde Velmolen 22 ligt nabij de A50. Met de verhuizing wil Alfa ook een impuls geven aan verdere groei, met name in het mkb-segment dat in Uden sterk vertegenwoordigd is.

  Vijf jaar terug landde Alfa in het oosten van Brabant, door de overname van De Raam Accountants en Adviseurs. Veel landelijker kon het niet: een locatie aan de Dorpsstraat,
  in een dorp met ruim tweeduizend inwoners. “Wij hebben hier altijd heel goed en fijn kunnen werken”, zegt Kevin. Met het aflopen van het huurcontract heeft Alfa zich georiënteerd op een andere locatie.

  Bereikbaarheid
  Dat het Uden is geworden, heeft vooral te maken met één belangrijk criterium: de bereikbaarheid. “Het duurt wel even voordat je vanuit Langenboom op de snelweg bent. Omdat het allemaal binnendoor wegen zijn, is het al snel 20 minuten rijden. Uden is beter bereikbaar, niet alleen voor onze klanten en andere relaties maar ook voor de medewerkers. De meerderheid van de medewerkers gaat er qua reistijd op vooruit.”

  Hybride werken
  Vijftien medewerkers telt het vaste team van Alfa in Langenboom. In Uden is er in eerste instantie ruimte voor twintig werkplekken. “We gaan er dus op vooruit, en in combinatie met onze norm voor hybride werken is er genoeg ruimte om te groeien in medewerkers.” De vestiging in - nu nog - Langenboom werkt nauw samen met de twee andere zuidelijke kantoren, die in Raamsdonksveer en Heythuysen, met name op het gebied van specialisten als bedrijfskunde, fiscaliteit, juridische zaken en salarissen en personeel.

  Energielabel A
  Het pand aan de Verlengde Velmolen 22 heeft energielabel A, een belangrijke eis voor Alfa dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. In het gebouw heeft Alfa de complete begane grond tot haar beschikking, met een eigen ingang. Ook zijn er eigen parkeerplaatsen, waaronder die voor elektrische auto’s. Kevin: “Na de sleuteloverdracht op 1 februari gaan we het pand aanpassen naar de eisen en uitstraling van deze tijd. Niet alleen aan de buitenkant, ook aan de binnenkant. Het vooruitzicht op een nieuwe en frisse werkomgeving geeft veel energie.”

  Die energie wil Alfa in Uden straks omzetten in groei in het klantenbestand, dat momenteel voor ongeveer zestig procent uit agrarische klanten bestaat. “Die groeiambities hebben we hier wel degelijk. Uden leent zich ervoor om ons te gaan mengen in de ondernemersverenigingen die er zijn en actief onderdeel te worden van het
  lokale mkb.”

  ...
  Lees meer
  Kevin den Hartog
 • Geslaagd event met ZZP-boost

  Een volle en bruisende zaal vol ondernemerschap en passie. Dat was goed voelbaar vorige week tijdens het ZZP-boost event met lokale organisatie vanuit Eigenwijzer Maashorst en Misfits Uden. De locatie van 't Podiumhuys bij Campus Uden was goed gevuld met ruim 100 deelnemers. Dr. Sjanne Marie van den Groenendaal begon met een inspirerende keynote, een ode aan de ZZP-er. Daarna volgde twee workshop rondes met verschillende onderwerpen en de dag werd afgesloten met een netwerkborrel. Op naar het volgende event!
  ...
  Lees meer
  Imke Claassen
 • Certificaatuitreiking Misfits Vliegende Start groep 3

  Met trots hebben we vorige week tijdens de certificaatuitreiking van Misfits Vliegende Start groep 3, feestelijk mogen proosten op nóg meer ondernemerschap in onze gemeente. In 1 jaar tijd hebben deze startende ondernemers alle facetten van het starten van hun bedrijf doorlopen. Er zijn prachtige stappen, zelfs sprongen gemaakt in het ondernemerschap. Op dit moment is groep 4 bijna op de helft van hun traject en starten we volgende week met een volle, enthousiaste en nieuwe groep starters. Zo zorgen we ervoor dat al deze starters onder begeleiding van professionele trainers en lokale ondernemerscoaches een vliegende start kunnen maken met hun ondernemersavontuur. Mocht je hier zelf ook nieuwsgierig naar zijn, neem dan contact op via misfits@uovdekring.nl.
  ...
  Lees meer
  Imke Claassen
 • Bedrijvigonline.nl

  Bedrijvig Maashorst verschijnt weer én heeft nu eigen website
  Nieuwste Bedrijvig Maashorst is uit, Bedrijvigonline.nl gelanceerd

  De nieuwste editie van Bedrijvig Maashorst is verschenen. Het bedrijvenmagazine, dat wordt verspreid onder ondernemers in de gemeente Maashorst, Nistelrode en Boekel, staat traditiegetrouw vol met interessante interviews met lokale ondernemers en rubrieken als ‘De starter’, ‘De deal’ en ‘Het product’. Nieuw is dat Bedrijvig nu ook een eigen website heeft.
  Op Bedrijvigonline.nl zijn artikelen uit de drie Bedrijvig-edities ook online te lezen, aangevuld met het laatste nieuws over het bedrijfsleven in de gemeenten Oss, Maashorst en Meierijstad.
  ...
  Lees meer
  Mark Bras
 • Oproep! behoefteonderzoek bedrijventerreinen

  De gemeente Maashorst heeft namens de provincie een enquete opgesteld over het thema Toekomstplannen en -wensen van bedrijven. Het kost zo'n 10 minuten en de sluitingsdatum is 21 april. 

  "Om goed te kunnen anticiperen op jullie wensen en behoeften, is het voor ons belangrijk om goed zicht te houden op jullie toekomstplannen. Met name wat betreft eventuele groeiwensen, de hoeveelheid ruimte die je daarvoor nodig hebt en de voorwaarden die jullie stellen aan de locatie en de inrichting van die ruimte. Op basis van die kennis kunnen we dan (liefst samen met jullie) zoeken naar passende oplossingen. Daarom hebben we bureau Stec Groep gevraagd dit te onderzoeken. De inventarisatie is onderdeel van een regiobreed behoeftenonderzoek.
  We zouden het enorm op prijs stellen als jullie de vragen in onze online enquête beantwoorden.

  Link naar de enquête:      www.vraagmonitor.nl/maashorst 
  Benodigde tijd:                 Invullen duurt ongeveer 10 minuten
  Sluitingsdatum:                21 april
  Heb je vragen over deze enquête? 

  Neem dan contact op met onze account manager bedrijven Willem van den Brand via mail bedrijven@gemeentemaashorst.nl of telefonisch via 06-18308715.

  We zullen de resultaten ook weer met jullie delen.

  Met vriendelijke groet,

  Gijs van Heeswijk
  Wethouder Economie en financiën
  Gemeente Maashorst"

  ...
  Lees meer
  Secretariaat UOV De Kring
 • ZZP-boost event - Gezond ondernemen

  Op 23 maart organiseren we in het Podiumhuys in Uden het BOOST event – Gezond ondernemen; werken ín je bedrijf, werken áán je bedrijf! Onze keynote spreker is Sjanne Marie van den Groenendaal, onderzoekster aan de Tilburg University. Ze neemt ons mee vanuit haar onderzoek over hedendaagse zzp’ers naar de factoren die zzp’ers succesvol, productief en gelukkig maken.

  Daarna is er keuze uit 5 workshops gericht op praktische vaardigheden voor kleine ondernemers: marketing, klanten, balans werk-privé, juridisch, jouw loopbaan. En we sluiten natuurlijk weer af met een mooie netwerkborrel waar we contacten leggen, tips uitwisselen en natuurlijk gezellig kletsen en lachen!

  Alle starters, zzp’ers en kleine ondernemers zijn welkom en het event is gratis.
  We hebben plek voor ongeveer 100 mensen dus wees er wel snel bij! Meld je meteen aan!
  Programma
  14.15-14.30:      Inloop in het Podiumhuys Uden
  14.30-14.45:      Plenaire deel met opening door zzp BOOST, Eigenwijzer en Misfits
  14.45-15.30:      Hoofdspreker Sjanne Marie vd Groenendaal – Gezond ondernemen als zzp’er
  15.30-16.25:      1e ronde workshops
  16.25-17.15:      2e ronde workshops
  17.15-18.30:      Netwerkborrel geopend door gemeente Maashorst tot einde event
  ...
  Lees meer
  Imke Claassen
 • ROSV Letselschade is verhuisd

  Per 30 januari 2023 is het nieuwe adres van ROSV Letselschade: Loopkantstraat 11, 5405 AC Uden.
  ...
  Lees meer
  Jose van der Sanden
 • Gevaarlijkste wegen van Uden 2022

  ROSV Letselschade deed ook dit jaar weer onderzoek naar de straten in Uden waar de meeste verkeersongevallen plaatsvonden. De meeste ongelukken gebeurden op de N264 en Industrielaan. Wil je weten hoe het met jouw straat of buurt zit? Het volledige overzicht is te vinden op https://rosv.nl/verkeersongeval/uden-2022/
  ...
  Lees meer
  Jose van der Sanden
 • Uitnodiging inloopmiddag voor ondernemers reconstructie N264 Uden

  De provincie Noord-Brabant, gemeente Maashorst en BAM werken samen aan de verbetering van de verkeersafwikkeling en de leefbaarheid op en rondom de N264 bij Uden tussen de A50 en Odilliapeel. Na het nodige voorwerk gaat aannemer BAM over een paar maanden buiten van start met de realisatie van de plannen. Graag willen we u uitnodigen voor onze inloopmiddag voor dit project speciaal voor ondernemers. U bent van harte welkom tussen 16.00 en 17.30 uur in De Balans in Uden. 

  Informatiemiddag N264 - ONDERNEMERS
  Datum: 14 februari 2023
  Tijd: 16.00 – 17.30 uur
  Locatie: De Balans, Beatrixhof 470, Uden

  Deze middag staan medewerkers van de Provincie Noord-Brabant, gemeente Maashorst en BAM klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt de ontwerptekeningen bekijken van de nieuwe inrichting en desgewenst kunt u persoonlijk uitleg krijgen over de planningen de werking van iVRI’s (intelligente stoplichten). Een aantal ondernemers zullen we de komende weken nog persoonlijk benaderen, omdat in het voortraject is gebleken dat goede afstemming vooraf en tijdens de uitvoering cruciaal is.

  Mocht dit tijdstip u niet schikken kunt u ook in de avond even binnenlopen tijdens de inloopavond voor omwonenden: 18.30 - 20.30 uur op dezelfde locatie.

  **************
  Voorlopige planning
  Hieronder vindt u alvast de voorlopige planning voor de werkzaamheden. De data kunnen nog wijzigen tijdens het verder uitwerken van de plannen.
   
  Januari - maart: verplanten en kappen bomen
  April - juni: start ombouw rotonde Wilhelminastraat naar kruispunt
  Twee weekenden in april - mei: Vervangen asfalt tussen rotonde Industrielaan en rotonde Oudedijk door geluid reducerend asfalt. 
  Mei – september: ombouwen rotonde Velmolenweg tot een kruispunt
  Juni: Ombouwen rotonde Karrevracht naar een kruispunt
  Juni (weekenden): Vervangen asfalt op de wegvakken door geluid reducerend asfalt.
  September: afronding wegwerkzaamheden aan de weg.
  November: aanplant nieuw groen en verplanten bomen.
  ...
  Lees meer
  Imke Claassen
 • 🏆 🥇Beste Nieuwe Trainer van Nederland 2022 🥇🏆

  Ik ben verrast en apetrots met het bericht dat ik "De Beste nieuwe Trainer van Nederland 2022" ben geworden. Deze prijs wordt uitgereikt door Springest aan de hand van reviews en feedback door deelnemers van mijn trainingen.

  Springest is de grootste onafhankelijke vergelijkingssite voor opleidingen, trainingen en cursussen in Europa.

  Door de vele positieve recensies en feedback, is het super om te zien dat cursisten en klanten tevreden zijn met mijn werk en dat zij dit met anderen willen delen. Dit geeft me extra motivatie om door te gaan en om nog beter te worden in wat ik doe.

  Ik kijk ernaar uit om nog veel meer mensen en bedrijven te helpen en rijk te maken met mijn kennis en ervaringen.
  -----------------------------

  De stemmen zijn geteld en de winnaars van de Beste Opleider van Nederland-verkiezing van 2022 zijn bekend! Deze awards werden dit jaar uitgereikt in 4 overall categorieën en 15 verschillende opleidingscategorieën.

  🏆 Rob van Berkel mag zichzelf dit jaar de beste nieuwe trainer van Nederland noemen. Van Berkel wordt op de voet gevolgd door Marinko L. (Lips) en Deborah van den Bos.
  ...
  Lees meer
  Rob van Berkel
 • Inspirerende eerste editie Talent Event Maashorst

  UDEN | Woensdagavond bruiste Markant van inspiratie en humor. Een goedgevulde zaal, panel en organisatie bogen zich over de zin en onzin van (werk)geluk. Werkgeluk is niet altijd vanzelfsprekend. 1,2 miljoen werkenden in Nederland kampen met burn-out klachten. Tot hoeveel ziektedagen dit leidt? Tot maar liefst 13 miljoen! Alle reden om aandacht te hebben voor de omstandigheden die zorgen voor druk en stress op kantoor.

  Een aantal bedrijven, UOV De Kring, ZOV, Misfits en Eigen Wijzer Maashorst hebben er de aanmoediging in gezien om er een event voor te organiseren; het Talent Event Maashorst 2022. Het Talent Event was opgebouwd uit twee delen. Voor de pauze werd stilgestaan bij het Onderzoek Werkgeluk 2022. Uit dit onderzoek blijkt dat Nederlanders best gelukkig zijn met hun baan. Ze geven een score van 7,2.

  ...
  Lees meer
  Imke Claassen
 • Verhuist naar de Vliegeniersstraat

  Beco Ledtechniek is verhuist naar de Vliegeniersstraat 11 in Uden benieuwd hoe het is geworden ? kom maar kijken  de koffie staat klaar.  
  ...
  Lees meer
  Ben van de Werd
 • Energieke aftrap Misfits Vliegende Start groep 4

  Woensdag 19 oktober begon er een nieuwe groep startende ondernemers met het Misfits Vliegende Start traject. In 1 jaar tijd zullen ze alle facetten van het starten van een eigen onderneming doorlopen. En wat een fantastische nieuwe groep!
  🚀 12 starters
  📍 uit Uden, Zeeland, Odiliapeel, Volkel, Reek
  💼 van webshop eigenaresse tot ombouwer van oldtimers naar elektrische auto's. Van Virtual Assistant tot lokale groenteteler
  💪 van 22 jaar tot 69 jaar
  💡 Bordenvol passie en inspiratie
  ...
  Lees meer
  Imke Claassen
 • Nog een paar plekken voor Misfits Vliegende Start

  Op 19 oktober start een nieuwe groep Misfits Vliegende Start. Een coaching traject waar startende ondernemers uit de gemeente Maashorst in 1 jaar tijd alle facetten doorlopen die van belang zijn voor het starten van je bedrijf. Dit traject mogen we namens gemeente Maashorst gratis aanbieden aan startende ondernemers uit onze gemeente!

  Elke maand is er 1 traingingsavond met een bepaald thema zoals pitchen, boekhouden, netwerken, zichtbaarheid, etc. Onder de begeleiding van professionele trainers en gevestigde ondernemers werk je in groepsverband aan het realiseren van jouw ondernemersdroom. 

  Voor de groep die op 19 oktober gaat starten hebben we nog een paar plekken vrij. Wees er snel bij door te mailen naar misfits@uovdekring.nl om meer informatie te ontvangen en je aan te melden. Vol = vol voor deze groep, maar er zullen nog meer groepen volgen.
  ...
  Lees meer
  Imke Claassen
 • Week van de Veiligheid

  In week 41 staat de Week van de Veiligheid op de planning. Het centrale thema is dit jaar gedigitaliseerde criminaliteit. Door heel Nederland wordt er aandacht besteed om de weerbaarheid tegen (gedigitaliseerde) criminaliteit te verhogen.

  Cybercrime bij ondernemers
  Waar ondernemers vroeger vaak aan goede sloten op de deur dachten als het ging om bedrijfsveiligheid, draait veiligheid anno 2022 steeds meer om digitale veiligheid. Want cybercrime is in opmars en cybersecurity een hot én noodzakelijk item. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 5 ondernemers, groot en klein, jaarlijks te maken krijgt met een cyberincident.
  • Een cyberincident kost een bedrijf gemiddeld € 50.000,-
  • 1 op de 2 mensen heeft wel eens op een phishing link geklikt
  • Nederland telt zo’n 1 miljoen slecht beveiligde wifipunten
  • 2.796 DDos-aanvallen per jaar
  • Cybercrime neemt elk jaar met 35% toe

  Preventie
  Ben je benieuwd of jouw onderneming de basis op orde heeft op het gebied van digitale veiligheid? Doe dan hier de Basisscan Cyberweerbaarheid! Check eerst de vijf basisprincipes op onderstaande flyer.

  Gehackt, wat nu? 
  Als je slachtoffer bent van cybercrime, in welke vorm dan ook en je hebt geen crisisplan, wil je weten wat je moet doen. Op www.hackhelpdesk.nl vind je een handig stappenplan dat je helpt om (meer) schade te voorkomen. 
  ...
  Lees meer
  Imke Claassen
 • Doorpakken, de podcast

  Ben je op zoek naar inspiratie als startende ondernemer? Probeer Doorpakken de podcast dan vooral een keer. Bordenvol inspiratie, tips, trucs en ervaringen van startende en gevestigde ondernemers. Erg leerzaam en leuk om te luisteren!

  https://open.spotify.com/show/1j7FhFNe815Gs87l5ezMrM?si=25491b6f9f554a59&nd=1
  ...
  Lees meer
  Imke Claassen
 • Doe mee zodat wij jullie stem kunnen laten horen.

  Beste ondernemer in Brabant en Limburg,
   
  Ondernemers staan momenteel voor verschillende grote uitdagingen. Stijgende energieprijzen, netcongestie, personeelstekort, inflatie, bereikbaarheid. Daarbij was de wet- en regeldruk in Nederland nog nooit zo hoog als nu. VNO-NCW Brabant Zeeland onderzoekt daarom samen met de Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV) waar ondernemers in Zuid-Nederland tegenaan lopen. Wil jij jouw uitdagingen met ons delen? Invullen kost je nog geen 5 minuten.
   
   
  Alleen zo krijgen we inzicht in hoe het ervoor staat met het bedrijfsleven in onze regio en brengen we de situatie duidelijk over het voetlicht bij bestuurders van zowel de provincies als het Rijk.
   
  Ik wens je veel ondernemerskracht toe! 
   
  Hartelijke groet,
   
  Ellen Kroese
  directeur VNO-NCW Brabant Zeeland 
  ...
  Lees meer
  Frank de Winter
 • Jij komt toch ook?

  Ondernemersavond Maashorst
   
  Namens Samenwerkende Ondernemersverenigingen Maashorst (OV Odiliapeel, OV Volkel, UOV de Kring, MKB Schaijk – Reek en ZOV Zeeland) nodigen wij u graag uit voor een ondernemersavond.
   
  Datum: dinsdag 11 oktober 2022
   
  Locatie: House of Beers
                   Prior van Milstraat 2
                   5402 GH Uden
  Tijd:       Inloop vanaf 18:00uur
                   Start programma 18:30uur
                   Einde programma 23:00uur.
  (Parkeren bij voorkeur op Nieuwe Markt Uden, na 18:00uur gratis.)
   
   
  Met het thema “Proef de Maashorst” gaan we deze avond in zowel woord als beleving de kracht van onze nieuwe gemeente Maashorst benadrukken. 
   
  U wordt ontvangen met een welkomsdrankje geserveerd door De Linde uit Reek en/of een lekker kopje koffie van Van Tienen Zeeland.  
  Naast een bijdrage vanuit bestuur ondernemersverenigingen zullen inspirerende sprekers als Burgemeester Paul Rüpp, Joep Manders (Camping Hartje Groen Schaijk) & Thijs de Winter (Maasdorst Bier) in woord de gemeente Maashorst belichten waarna Big Boys Uden in beleving
  een “culinaire Maashorst- reis” zullen verzorgen. 
  Een culinaire beleving met vers bereide gerechten als Pulled Pork Wrap (Smaak van Streeck), Cobb Salad (Stipkip), Paddenstoelensoep (Heereco), Beefburger (Van Mook), Oven Stew (Maasdorst Bier) en een heerlijk dessert van IJscafe Holland met aardbeien van Jan. 
  Drank op deze avond, inclusief zowel bier- als whiskeyproeverij, wordt verzorgd door House of Beers Uden.  
   
  Tijdens de culinaire Maashorst- reis heeft u, in een informele setting, alle gelegenheid om nader kennis te maken met andere aanwezige ondernemers uit onze gemeente Maashorst.
  PROEF DE MAASHORST DOOR BELEVING EN VERBINDING.
   
  Aanmelden tot uiterlijk 7 oktober verplicht via bijgaande link:  https://www.uovdekring.nl/agenda/proef-de-maashorst

  (afmelden kan tot 48uur van te voren, daarna brengen wij een no show fee van € 45,00 p.p. in rekening)  
   
  Een ludieke uitnodiging per post volgt op korte termijn!
  We ontvangen u graag dinsdag 11 oktober!
  ...
  Lees meer
  Frank de Winter
 • Bedrijvig Maashorst - oproep

  Heb je een leuke, interessant, unieke hobby!
  Of ken je een ondernemer(ster) die dat heeft uit de gemeente Maashorst, tip ons!
  Mail deze gerust naar bedrijvig@talvimediacentrum.nl
  ...
  Lees meer
  Mark Bras