Ondernemend Maashorst

Nieuws

 • Mini-workshop "Let's talk money"

  Er staat iets speciaals op de planning! Ben jij (nog) niet met vakantie op 24 juli? Markeer dan deze avond in je agenda voor een mini-workshop in Uden over geld en de impact ervan op je leven. Meer details volgen aankomende week!
  ...
  Lees meer
  Lobke Opsteen
 • Certificaatuitreiking training Vliegende start - groep 6


  Gisteren vierden we de certificaatuitreiking van de training 'Vliegende Start' voor de misfitters van de gemeente Maashorst. Dit is alweer de zesde groep die deze training succesvol heeft afgerond. Gedurende tien maanden hebben de deelnemers een intensief programma gevolgd, speciaal ontworpen voor startende ondernemers in de gemeente Maashorst. We zijn trots op hun toewijding en prestaties!
  ...
  Lees meer
  Marion Neggers
 • Levi van de Werd, startende ondernemer en deelnemer Misfits vliegende start - groep 7

  Mijn naam is Levi van de Werd, ik kom uit Uden en ben sinds drie jaar actief als vastgoedmakelaar in de regio Uden-Veghel e.o. onder de naam Wittewoning Makelaars. Mijn plannen zijn om de makelaardij verder uit te bouwen, connecties op te doen en verder te groeien als ondernemer. 
  Ben je op zoek naar een woning, benieuwd naar de waarde van jouw woning of van plan te gaan verhuizen? Kom gerust langs in D’n Office, of bel/app mij op 0413 – 23 20 30.
  ...
  Lees meer
  Marion Neggers
 • Bedrijvig Maashorst - nieuwe editie

  De nieuwe editie van Bedrijvig Maashorst, het gratis magazine voor ondernemers en bestuurders in de gemeente Maashorst en de plaatsen Nistelrode, Loosbroek en Boekel is opnieuw verschenen. Het magazine staat vol met verhalen over ondernemen, bedrijven, activiteiten en meer. Dit keer ook weer met een artikel over de UOV De Kring.
  ...
  Lees meer
  Secretariaat UOV De Kring
 • Linda Quivooij, startende ondernemer en deelnemer Misfits vliegende start - groep 7

  We stellen graag de startende ondernemers van groep 7 aan jullie voor.

  Hoi! Ik ben Linda Quivooij, woonachtig in Volkel en sinds januari 2023 zzp tuinontwerper. Een fantastisch beroep al zeg ik het zelf, want ik ben elke dag creatief bezig met tekenen in combinatie met groen. Mijn achtergrond is detailhandel, maar deze branche is nooit mijn passie geweest. Door een aantal gebeurtenissen heb ik in 2021 het roer omgegooid en me laten omscholen. Ik was altijd al graag creatief bezig en planten/tuinieren vond ik heerlijk, dus deze twee samenvoegen was een schot in de roos. Nadat ik de opleiding Tuinarchitectuur aan de Ontwerpacademie succesvol had afgerond was het tijd om op eigen benen te gaan staan, en Groen Ontworpen was geboren!
   
  Als tuinontwerper creëer ik tuinen met in het achterhoofd de wensen van de klant en geef er mijn eigen creatieve draai aan. Ik kijk met een frisse blik naar de tuin en de wensen die de klant heeft. Doordat ik allerlei aspecten laat meewegen in het creatieve proces, zoals de omgeving, interesses van de klant, zicht en looplijnen krijg je een uniek tuinontwerp wat er uitspringt. Ik vindt het ontzettend leuk om voor mijn klanten hun droomtuin te mogen ontwerpen. Ik luister, vraag en observeer tijdens de gesprekken die ik met ze heb waardoor er vaak op dat moment al ideeen beginnnen te borrelen die ik dan later thuis ga uitwerken. Vaak contact met klanten is voor mij belangrijk want door de feedback die ik krijg ontstaat pas het juiste tuinontwerp die helemaal aansluit bij de wensen van de klant. Wel altijd Groen, want dat staat bij mij hoog in het vaandel. Alle tuinen samen, dat zijn ook bedrijfstuinen, maken een onwijs groot oppervlakte aan natuur waar ik graag mijn steentje aan bij wil dragen. Een groene tuin is met het juiste ontwerp ook een mooie tuin 😉️
   
  Mijn plannen voor de toekomst zijn om lekker verder te groeien als tuinontwerper en meer klanten blij maken met een Groen Ontworpen tuin. Ik heb er zin in!
  ...
  Lees meer
  Marion Neggers
 • September start er een nieuwe Misfits groep

  ⚡️Droom jij over het opstarten van je eigen bedrijf? En kun jij wel wat hulp gebruiken bij het realiseren van deze droom? Dan ben je bij Misfits aan het juiste adres!! Aanstaande september starten we een nieuw Misfits Vliegende Start traject, groep 8 alweer. In dit traject doorloop je in 1 jaar tijd alle stappen die jij moet zetten bij het opstarten van je bedrijf. Onder professionele begeleiding vanuit Coachweb en in groepsverband met andere startende ondernemers. Dit traject mogen we namens de Gemeente Maashorst gratis aanbieden aan startende ondernemers uit onze gemeente. 
  Er zijn nog een paar plekken vrij, dus wees er snel bij! Ben je nieuwsgierig? Mail dan naar misfits@uovdekring.nl, dan drinken we snel een kopje koffie om kennis te maken.⚡️
  ...
  Lees meer
  Imke Claassen
 • Volledige afsluiting N264 en Velmolenweg

  De werkzaamheden aan de rotonde Velmolenweg op de N264 verlopen voorspoedig. Om de huidige betonnen rotonde te slopen, wordt de N264 vier dagen volledig afgesloten. Graag attenderen we u extra op de aankomende afsluiting:

  Wanneer
  Van woensdagavond 29 mei 20.00 uur tot en met maandagochtend 3 juni 6.00 uur.

  Waar
  • N264 volledig dicht tussen Karrevracht en Industrielaan.
  • Velmolenweg dicht tussen Vijverlaan en N264.
  • Verlengde Velmolenweg dicht tussen Graveur en N264.
   (Zie ook het bijgevoegde kaartje)
  Openbaar vervoer
  Voor info over het Openbaar Vervoer verwijzen we u naar de website en/of app van Arriva.

  Na deze afsluiting bouwen we overdag de fietstunnels om en werken we aan het nieuwe kruispunt. Hiervan ondervindt normaal gemotoriseerd verkeer geen last. Fietsers zullen we indien nodig lokaal omleiden. Dit wordt duidelijk aangegeven met borden en zonodig helpt een verkeersregelaar het fietsverkeer op weg.

  Overlast 
  Wegwerkzaamheden gaan altijd gepaard met enige overlast en hinder zoals beperkte bereikbaarheid, geluidsoverlast en stof. We proberen zoveel mogelijk de overlast te beperken. Dit doen we door luidruchtige werkzaamheden zo veel mogelijk uit te voeren tussen 7.00 – 24.00 uur. Dankzij zorgvuldige planning proberen we de duur van de werkzaamheden zo kort mogelijk te houden. Mocht u toch hinder ondervinden, dan staat we 24/7 voor u klaar op het volgende nummer: 070 - 370 23 11.

  Webcam
  U kunt de werkzaamheden volgen via onze webcam
  ...
  Lees meer
  Imke Claassen
 • Misfits start 7e groep Vliegende Start

  💡De 7e Misfits Vliegende Start groep is van start gegaan. Weer een mooie, volle groep met heel veel gemotiveerde startende ondernemers! Zet hem op allemaal💪!
  P.s. in september starten we een nieuwe groep, daar zijn nog een aantal plekken vrij. Nieuwsgierig, mail naar misfits@uovdekring.nl.
  ...
  Lees meer
  Imke Claassen
 • Laaggeletterdheid bij 2.5 miljoen Nederlanders! Dus ook in jouw omgeving!

  In Nederland hebben 2,5 miljoen volwassenen moeite met lezen, schrijven of rekenen. Daardoor hebben ze ook vaak moeite met een computer of een smartphone. Dat heeft veel gevolgen.
   
  Werken is makkelijker als je kunt lezen, schrijven, rekenen en omgaan met een computer. 
  Deze basisvaardigheden heb je de hele dag nodig. Je krijgt digitale opdrachten, moet werkbriefjes indienen en online vakantie aanvragen. 
  En uitleg over veiligheid lezen en begrijpen en de verplichte certificaten halen. 
  Goede basisvaardigheden vergroten de duurzame inzetbaarheid van mensen en hun kansen op de arbeidsmarkt. Je kunt blijven leren en je blijven ontwikkelen.
  1,8 miljoen mensen tussen de 16 en 65 jaar hebben moeite met basisvaardigheden. Ruim de helft hiervan heeft Nederlands als moedertaal.
   
  Er zijn 740.000 laaggeletterde werknemers in Nederlands. In veel bedrijven werken laaggeletterden zonder dat werkgever en collega’s dit weten. 
  Bewustzijn van dit onderwerp is daarom extra van belang. Voorbeelden van sectoren waar veel laaggeletterden werken zijn: industrie & energie, bouw en zorg & welzijn. 
   
  Vergeleken met niet-laaggeletterden zijn/hebben laaggeletterden:
  • Meer moeite met werk zoeken en vinden
  • Vaker ziekteverzuim
  • Vaker afhankelijk van een uitkering
  • Meer moeite hebben met digitale vaardigheden
   
  En dat terwijl digitale vaardigheden juist steeds belangrijker worden op de werkvloer. Een betere taal- en rekenvaardigheid versterkt niet alleen zijn of haar zelfstandigheid, maar ook de veiligheid van de gehele werkomgeving. 
  Taalproblemen zijn namelijk de oorzaak van 10% van de zware ongevallen in de sector procesindustrie. 
   
  Als werkgever kun je veel doen!  
  • Maak basisvaardigheden bespreekbaar
  • Durf te vragen of iemand moeite heeft met lezen, schrijven, rekenen of computers.
  • Laat weten dat heel veel mensen hier moeite mee hebben.
  • Communiceer duidelijk
  • Schrijf in begrijpelijk taal 
  • Kies voor een (intern) taalaanbod of verwijs door naar het Taalhuis in de buurt.
   
  De gemeente ondersteunt bedrijven die zich willen inzetten om de basisvaardigheden te bevorderen. 

  Wil je hier meer over weten? 

  Neem dan contact op met de Taalnetwerk coördinator van de gemeente Maashorst 0413 - 28 19 11
  De link naar ons YouTube kanaal waar het filmpje over het bestrijden van laaggeletterdheid en het bevorderen van de basisvaardigheden. 
   
  ...
  Lees meer
  Willem van den Brand
 • De lente-editie Bedrijvig Maashorst

  Hij is uit: de lente-editie van Bedrijvig Maashorst. Het bedrijvenmagazine staat weer vol met interessante artikelen over het lokale bedrijfsleven en rubrieken als ‘De starter’, ‘Het product’ en ‘De deal’. 

  Het bedrijvenmagazine wordt gratis verspreid onder ondernemers in de gemeente Maashorst en de plaatsen Nistelrode en Boekel. Lees in deze editie interviews met onder meer Jorrit Linders (de persoon achter Acecore Technologies) en Thijs Ploegmakers, uiteraard bekend als DJ Adaro. Bedrijvig Maashorst is ook digitaal te lezen op Bedrijvigonline.nl.
  Bij deze ook de link: ps://app.folders.eu/fixed/2342770 

  ...
  Lees meer
  Mark Bras
 • Uitnodiging start toeristisch seizoen

  Beste toeristische ondernemers en andere betrokkenen uit Maashorst,
   
   Bij deze nodigen wij jullie uit voor een informerende en inspirerende bijeenkomst 'Start toeristisch seizoen 2024' op maandagavond 15 april a.s., vanaf 19.00 uur bij het Toeristisch Informatie Punt in de bibliotheek in Uden.

  We zijn er trots op om te kunnen melden dat zowel burgemeester Hans van der Pas als wethouder Jeroen van den Heuvel bij deze bijeenkomst aanwezig zullen zijn. Zij ontvangen het eerste exemplaar van het gloednieuwe toeristisch magazine Explore Maashorst.

  Aan- of afmelden kan tot uiterlijk 8 april op onze site >
  Daar vind je ook het volledige programma van deze avond. 
  ...
  Lees meer
  Secretariaat UOV De Kring
 • Uitnodiging 17 april voor repareer-initiatieven in de regio (zonder kosten)

  Repareren een belangrijke vaardigheid maken voor jong en oud!

  Woensdag 17 april 2024       15.30 - 20.30 uur

  Locatie ’t Handelshuys, Udenseweg 2, Uden

  Door/voor regionaal netwerk Repair Café’s. Powered by Rabobank. 

  ======================================================================

  15.30 uur                   Start en algemeen verhaal

  16.00 - 17.15 uur       Ronde 1 Keuze uit 5 workshops

  17.30 – 18.30 uur      Soep en broodjes

  18.30 – 19.45 uur      Ronde 2 Keuze uit 5 workshops

  20.00 – 20.30 uur      Afsluiting 

  ======================================================================

  Kies 1 workshop in elke ronde. Heb je nog onderwerpen/ vragen/ uitwisselingsvragen? Geef ze mee bij je aanmelding! Breng je eigen PR vormen van jullie Repair Cafe mee! Aanmelding met naam en 2 keuzeworkshopnummers voor 7 april. Stuur een mail met gegevens naar Repaircafeuden@gmail.com.
   

   RONDE 1  16.00-17.15 uur 
  | Nr. |   Onderwerp | Doel  | 
  | 1  | Repareren met plezier. Wat kan je leren/ van elkaar/ van You Tube, Ifixit etc   |  Uitwisselen Tips en trics | 
  | 2 | Kennis delen over repareren van apparaten van vroeger en nu. Reserveonderdelen   | Uitwisselen Tips en trics | 
  | 3 | Bouwen aan de reparatieketen Ervaringen van gemeente Meierijstad Veldproef Duurzaamheidsplein Oss, Circulair Ambachtscentra   | Inspiratie en informatie   | 
  | 4 | Jongeren en repareren Repair Rebels van nu en morgen bereiken   | Communitybuilding Via Social Media | 
  | 5 | Repair Monitor en data, wat brengt dat? De P.R. vormen van Repair Cafe’s    | Uitwisselen ervaringen | 
   
  RONDE 2  18.30-19.45 uur 
  | 6 | Demonteren leren De beste manier om erachter te komen hoe iets werkt/is ontworpen is de- en remontage   | Uitwisselen Tips en trics| 
  | 7 | Wat is er regionaal nodig voor circulariteit, een langere levensduur en minder weggooien?   | Presentatie en interactie |   
  | 8 | Versterken repareerbeweging Leren repareren en RC in onderwijsomgeving KW1   | Brainstorm.   | 
  | 9 | Vakmensen  in de reparatieketen Een circulaire economie draait regionaal! Lokale reparatie-economie opbouwen   | Resultaat: Stap verder in werken aan te raadplegen kaart  |   
  | 10 | RC Bewustwording door ontmoeting Consumenten-educatie   | Brainstormen  |  
  | 11 | Workshop Open uitwisseling: ik wil dit onderwerp ……………………… |   |  
   
  Van harte welkom!
  Reageer snel!

  Hartelijke Groeten, 

  Annie van Genugten
  Voorzitter Repair Cafe Uden  ...
  Lees meer
  Secretariaat UOV De Kring
 • Misfits Vliegende Start groep 7 HELEMAAL VOL

  Op 10 april gaat de 7e groep van het Misfits Vliegende Start traject van start. Een mooi traject voor startende ondernemers uit de gemeente Maashorst, waarbij starters in 1 jaar tijd hulp krijgen bij het opstarten van hun bedrijf. Met 15 super gemotiveerde starters zit groep 7 helemaal vol! We gaan praktisch aan de slag met de identiteit van de bedrijven, met een boekhouding en met zichtbaarheid en netwerken. Ook het groepsproces is super waardevol. Samen gaan we mooie stappen zetten! September 2024 zullen we een nieuwe groep starten! Ben je nieuwsgierig en kun je hulp gebruiken? Neem dan vooral contact op via misfits@uovdekring.nl.
  ...
  Lees meer
  Imke Claassen
 • Aanmelden voor Kennisdeelevent Water & de Boer op 23 februari

  Beschikbaarheid en kwaliteit van water op zandgronden in de vingers krijgen én houden

  Vrijdag 23 februari is het kennisdeelevent Water & de Boer in Volkel. Laat je informeren over de laatste ontwikkelingen rond de beschikbaarheid en kwaliteit van water in Noordoost-Brabant.

  Programma
    - 12.00 uur Lunch

  - 12.45 uur Welkom en opening
     Jeroen van den Heuvel, voorzitter AgroProeftuin de Peel

  - Waterstromen, bodemsystemen en waterkwaliteit in Noordoost-Brabant
     Droogtecoördinator Jos Kruit van Waterschap Aa en Maas.
    - Pallet aan waterinnovaties in de praktijk: Nitraatuitspoeling beperken, hoe doe je dat?
  Voorbeeld Boeren Innovatie Netwerk met melkveehouder Rob Wientjes, akkerbouwer William van der Heijden en bodemadviseur Anna Zwijnenburg van Van Tafel naar Kavel.
    Samen werken aan vitale bodem en minder uitspoeling
  Voorbeeld PAVEx-project samenwerking Veehouderij en Akkerbouw met akkerbouwer Bart Peters en onderzoeker Brigitte Kroonen van WUR Vredepeel.
    Elke Druppel de Grond in
  Voorbeeld uit de Achterhoek met Henry Mentink, adviseur bij Waterschap Rijn & IJssel.
    Water essentieel voor goede opbrengsten
  Voorbeeld BodemUP met Djessie Donker van ZLTO.
    Waterkwaliteit in detail
  Verdieping door Frank van rpen en Edwin Hes, waterkwaliteitsdeskundigen bij Waterschap Aa en Maas- Waterontwikkelingen in Noordoost-Brabant
    Ronald Luijkx, innovatiemanager AgroProeftuin de Peel

  - 16.30 uur Afronding en borrel

  Aanmelden voor  21 februari via
   https://www.agroproeftuindepeel.nl/actualiteit/23-februari-kennisdeelevent-water-en-de-boer
  ...
  Lees meer
  Secretariaat UOV De Kring
 • Misfits Vliegende Starter Janne van Orsouw

  Hallo! Mijn naam is Janne van Orsouw en met mijn bedrijf in loopbaancoaching begeleid ik mensen op weg naar meer voldoening en plezier in hun werk. Mijn diensten bestaan uit: loopbaanbegeleidingen, sollicitatietrainingen en outplacementtrajecten. 

  Werk neemt een belangrijke plek op in ons leven, daarom is het cruciaal om plezier en voldoening uit je werk te halen. In mijn werk kom ik mensen tegen die niet lekker in hun vel zitten, niet weten wat ze willen op gebied van werk en soms met lood in hun schoenen naar het werk gaan. Samen met mijn klanten onderzoek ik hoe zij hun kwaliteiten en potentieel optimaal kunnen benutten op de arbeidsmarkt, zodat ze het beste uit zichzelf en hun werk kunnen halen. Dit doe ik op een persoonlijke, creatieve en doelgerichte manier. 

  Zelf heb ik een achtergrond in HR en heb ik veel ervaring in het matchen van mensen en werk. Tevens ben ik Register Loopbaanprofessional (RL), dus mag je naast creativiteit ook kwaliteit en professionaliteit van mij verwachten! 

  Dankzij het ‘Vliegende Start traject’ van Misfits heb ik een hele groep hechte, gemotiveerde en inspirerende ondernemers leren kennen. Na elke training ging ik met een hoofd vol ideeën en inspiratie de deur uit. Het heeft me enorm geholpen om stappen te zetten in mijn bedrijf en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. 

  Het is mijn missie om met mijn onderneming vele mensen te begeleiden en te inspireren, zodat zij betere en weloverwogen keuzes maken in hun werk. Je kunt mijn reis volgen via @jannevanorsouw.nl.
  ...
  Lees meer
  Imke Claassen
 • Innovatiesubsidie mkb’ers en start-ups

  Om als Brabantse economie concurrerend te blijven, is het belangrijk om innovatie te stimuleren. Start-ups en bestaande mkb-bedrijven hebben vaak innovatieve nieuwe ideeën, producten of diensten, maar hebben een stimulans nodig om die verder te ontwikkelen. Om ervoor te zorgen dat deze innovaties niet verloren gaan, ondersteunt de provincie ondernemers met de regeling Stimulering van Innovatie in de Regio (SIR). Op 1 februari 2024 opent de derde en laatste subsidieronde. De regeling sluit op 1 oktober 2024. Ook dit jaar geldt: “Wie het eerst komt, wie het eerst maalt”.

  Lees verder via: Innovatiesubsidie mkb’ers en start-ups - Provincie Noord-Brabant
  ...
  Lees meer
  Imke Claassen
 • Misfits Vliegende Starter Mirjam Heijster

  Als startende ondernemer ben ik vooral bezig met mijn klanten - gelukkig maar. Want als Professional Organizer ben ik inmiddels dagelijks huizen en huishoudens aan het opruimen, organiseren en structureren zodat er voor de bewoners naast veel extra fysieke ruimte ook ruimte ontstaat in hun hoofd; en zij weer zelfstandig verder kunnen. Maar hoe georganiseerd en gestructureerd is mijn onderneming Opgeruimd Geeft Ruimte eigenlijk? En wat wil ik bereiken en hoe kom ik daar; of waar zit mijn kracht en motivatie of waar juist helemaal niet; en heb ik ook een netwerk dat ik daarvoor in kan zetten? Met alle andere Misfitters nemen we daar nu eens per maand twee dagdelen écht de tijd voor. Sparren, fouten durven maken, leren van elkaar, oefenen, kortom super interessant en waardevol. Ik kom er altijd helemaal blij en enthousiast van terug. Toekomstplannen? Die zijn er zeker! Over vijf jaar wil ik dat mijn begeleiding niet alleen wordt ingezet wanneer het helemaal uit de hand is gelopen. Maar dat het een plek krijgt in het vitaliteitsprogramma van bedrijven. Want hoe vaak gebeurt het nu niet dat medewerkers ‘de chaos’ van thuis meenemen naar hun werk, daardoor geen focus meer hebben of hierdoor soms zelfs helemaal uitvallen. Hoe productief is dat voor u als werkgever? En wat betekent dat voor de duurzame inzetbaarheid van medewerkers? Ik ontmoet u graag een keer; vooral als u daar zelf ook goede ideeën over heeft.🙋🏼‍♀️
  ...
  Lees meer
  Imke Claassen
 • Certificaat uitreiking Misfits Vliegende Start groep 5

  Trots hebben we gisteren mogen proosten op het afronden van weer een succesvolle Misfits Vliegende Start groep! Wat een passie, verbondenheid en ondernemerschap zit er in deze groep. Wat ontzettend mooi om te horen hoe ze écht een vliegende start hebben kunnen maken met hun bedrijf. Ook zijn we trots op de dankbaarheid en de mooie woorden over het traject dat we deze starters, namens de gemeente Maashorst, aan hebben mogen bieden! We gaan nog heel veel van deze starters horen en ze zullen zeker kleur gaan geven aan onze gemeente.
  Ben jij ook nieuwsgierig naar ons traject? In maart start er een nieuwe groep. Neem contact op door te mailen naar misfits@uovdekring.nl
  ...
  Lees meer
  Imke Claassen
 • Maart 2024 start nieuwe groep Misfits Vliegende Start

  🚀STARTENDE ONDERNEMER OPGELET🚀
  Ben jij of ken jij een startende ondernemer binnen de Gemeente Maashorst en kun jij wel wat hulp gebruiken bij het opzetten van je bedrijf? Dan zijn wij er voor je! Maart 2024 startende we de 7e groep Misfits Vliegende Start, waarin we startende ondernemers in 1 jaar tijd helpen bij het realiseren van hun bedrijf. Dit mogen we namens onze gemeente gratis aanbieden (aan starters uit gemeente Maashorst). Je gaat o.a. aan de slag met de identiteit van je bedrijf, je doelgroep en je pitch. Maar ook met je boekhouding, facturen en juridische zaken. 
  Ben je nieuwsgierig, neem dan snel contact op met ons via misfits@uovdekring.nl. Dan plannen we een afspraak in om kennis te maken!
  ...
  Lees meer
  Imke Claassen
 • Nieuwe fysiotherapiepraktijk 'Fysio Hier' in Uden

  Een combinatie van fysiotherapie en sporten; dat vind je sinds kort aan de Loopkantstraat 20 in Uden. 

  De behandel opties voor fysiotherapie zijn uitgebreid; van shockwave therapie en dry needling tot pre- en post operatieve begeleiding, sportrevalidatie, (medical) taping, hardloopanalyses en zwangerschapgerelateerde klachten. 
  Ook kun je bij ons terecht voor Small Group Training. De groepslessen zijn niet groter dan 6 personen per les. Naast groepslessen bieden we ook Personal Training aan of trainen in duo's. 
  Persoonlijke en deskundige begeleiding vinden wij heel belangrijk. Verder sport je bij ons in een exclusieve omgeving met de meest moderne apparatuur. 

  Voor meer informatie over behandelingen of abonnementen kun je terecht op onze website, via de telefoon of gewoon even binnenlopen. 

  www.fysiohier.com | 0413 - 289 694 | Loopkantstraat 20, Uden

  ...
  Lees meer
  Lisanne van Dalen
 • Misfits Vliegende Starter Karen van Eert

  Mijn naam is Karen van Eert en ik ben 34 jaar oud. Mijn passies en hobby’s zijn om creatief bezig te zijn, sporten en vitaliteit, het bereiden van lekker eten en daarvan te genieten samen met vrienden en familie. Op het moment volg ik naast de training van Misfits (Vliegende Start) een programma waarin ik o.a. gesprekstechnieken leer en het vak NLP naar voren komt. In deze training ‘Coaching en gedragsbeïnvloeding' hoop ik mijn kennis te verbreden op het gebied van coachen. Naast dat ben ik op het moment werkzaam in een sportschool. Ik geef daar groepslesjes, begeleid mensen in de fitness en over 3 weken start ik met een personal trainingsprogramma, zodat ik ook meer 1 op 1 kan gaan werken. Een half jaar geleden werkte ik per week nog 40 uren op kantoor en 15 uren in de horeca. Met beide ben ik gestopt om het hele roer om te gooien. Dit was mega spannend, maar tegelijkertijd voelde het zo goed. Eindelijk was IK aan de beurt.
  Tijdens mijn baan in de horeca en tevens als management assistent bij de rechtbank ben ik er achter gekomen dat het mij ligt om met mensen te werken. Ik vind het fijn om mensen om mij heen te hebben en het liefst wil ik iets toevoegen en deze personen blij maken. Het aller liefste wil ik ze helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Naast dat een eigen horecazaak mij erg leuk en interessant lijkt (dat is de reden waarom ik bij Misfit terecht ben gekomen) ben ik meer bij mezelf gaan kijken en durf ik eindelijk toe te geven dat mijn droom voor nu toch ligt bij het coachen. Als ervaringsdeskundige wil ik jongeren helpen die kampen met een eetstoornis. Ik heb zelf mijn eetstoornis, die ik zeker 12 jaar had, 3 jaar geleden overwonnen en de struggel die het met zich meebrengt is groot en beangstigend als je kijkt naar je toekomst. Met goede hulp, kijk op je verleden en methodieken waarin je jezelf leert kennen kan je leven veranderen en daarin wil ik graag bijdragen!
  Mijn droom is om een eigen praktijk aan huis te hebben waar ik jongeren kan helpen die kampen met zichzelf. Ik kan met hen de natuur in voor een wandeling, ik wil gesprekken met hen voeren en het aller belangrijkste: ik wil er voor ze zijn. Toen ik 5 jaar geleden zelf de juiste hulp had gevonden kwam ik er achter dat ‘gehoord voelen’ en jezelf leren kennen via bepaalde technieken mij zoveel heeft gebracht. Ik probeer me nu in kennis te vergroten, zodat ik de juiste coaching technieken en methodieken kan toepassen en vooral goed te luisteren naar zijn of haar verhaal, verleden en struggels. Het is mijn droom om deze mensen blij te maken, weer te laten genieten van het leven en te laten inzien dat ook zij er mogen zijn en kracht in zich hebben.
  Tijdens de ondernemingsopleiding van Misfits heb ik de fijne kneepjes op ondernemingsvlak mogen leren en dat heeft me zo erg geholpen. Naast dat was de klas ontzettend fijn en hebben we elkaar geïnspireerd, vertrouwen gegeven en bijgestaan waar nodig. Er zijn vriendschappen ontstaan, super waardevolle connecties en deze hulp waardeer ik enorm! Ook in de toekomst zal dit nog van pas komen en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Van een businessmodel maken tot het delen op social media, pitchen van jouw eigen bedrijf tot fijne analyses en oefeningen. Alles kwam aan bod en dat was interessant en leerzaam.
  Over 5 jaar hoop ik dat ik dan een goedlopende praktijk heb waar ik al veel jongeren heb mogen helpen. Dat mensen mij weten te vinden en vertrouwen hebben in de hulp die ik hen aanbied. Ik heb dan nog meer kennis opgedaan door trainingen en cursussen en sta sterk in het gene wat ik doe. Ook daaromheen kan ik mijn passies zoals werken in een sportschool (wellicht op ZZP basis) en vitaliteit combineren. 
  ...
  Lees meer
  Imke Claassen
 • Misfits Vliegende Starter Pien Wolbers

  🚀 Hoi! Ik ben Pien Wolbers, 29 jaar en de drijvende kracht achter Pien Creatief Gezien. Mijn passie? Creëren! Ik geef letterlijk vorm aan ideeën/wensen van mensen door het inzetten van mijn creatieve vermogen op het gebied van decoratief schilderwerk, grafisch ontwerp en productontwerp.

  Vanaf 2018 werkte ik als 'Industrieel Product Ontwerper' in loondienst. Om het weekend maakte ik de rit van Twente naar Brabant om Rens Sommers op te zoeken. Potverdorie! Naast z’n leuke persoonlijkheid, maakte hij ook nog eens prachtig werk als decoratieschilder. Al snel ontdekten we dat we onze creatieve krachten goed konden bundelen. Wat een feest! Rens gaf me het laatste stukje vertrouwen en een kleurrijk hoofdstuk volgde!

  Het 'Vliegende Start' traject van Misfits heeft me praktische ondernemershandvatten, een waardevol netwerk hier in Uden èn ruimte voor persoonlijke groei geboden. Een aanrader, dankjulliewel!

  Samen geven wij de wereld graag meer kleur door onze creativiteit vol passie te delen in de vorm van producten op maat. Benieuwd naar onze projecten? Wij zijn te volgen via @pien_creatief_gezien & @sommers_decorative_painter. 🚀
  ...
  Lees meer
  Imke Claassen
 • Misfits Vliegende Starter Charlotte Waterschoot-van der Heijden

  Ik ben Charlotte Waterschoot-van der Heijden en ik ben ZZP-er in de financiële administratie. 
  Mijn ondernemersplannen zijn ontstaan doordat ik graag meer uren wilde gaan werken nu de kinderen groot zijn. Bij mijn werkgever was er niet meer werk op financieel gebied en toen ben ik gaan onderzoeken hoe ik dit het beste kon aanpakken, financieel gezien, om er andere banen bij te gaan doen. Toen kwam de optie als zzp-er in beeld. Ik heb hier wel nog een half jaar over na moeten denken voordat ik de stap durfde te nemen. Meer risico en ik hebt toch de zorg voor 3 studerende kinderen. Toch heb ik de stap genomen en ik ben nu zo blij dat ik dat gedaan heb. Het is goed voor mijn eigen ontwikkeling om weer andere bedrijven te zien met andere boekhoudprogramma’s en ieder bedrijf werkt weer anders. Ik heb nu al ontzettend veel geleerd.
  Ik ben heel tevreden en blij zoals het nu al gaat. Ik ben al fulltime aan het werk! Waar ik via het Misfits traject hulp bij wil krijgen is het promoten van mezelf op LinkedIn of social media in het algemeen. Dat vind ik nog lastig. 
  Mijn ondernemersdroom voor over 5 jaar is dat ik nog steeds lekker fulltime aan het werk ben, bij verschillende bedrijven in de omgeving van Uden, waar de sfeer goed is en dat ik blij ben als ik daar weer heen mag!
  ...
  Lees meer
  Imke Claassen
 • Misfits Vliegende Starter Guusje Somers

  1. Mijn naam is Guusje Somers, 22  jaar oud en wonend in Uden. Ik ben een branding en packaging designer. Ik help ondernemers zichtbaar worden door hun merk uitstraling aan te passen aan hun doelen en merkwaardes. Dit doe ik voornamelijk voor de product based merken, maar ambitieuze starters hebben ook een plekje in mijn hart veroverd. 
  2. Ik heb bij verschillende bedrijven gewerkt waar ik van alles heb geleerd over het commercieel toepassen van designs. De een verkoopt producten online, de ander offline. Het ene bedrijf was steady aan het bouwen naar een merk, de andere bedachte trending concepten voor bekende Nederlanders en retailers. Beide bedrijven waren indrukwekkend, maar het kriebelde om echt goed de tijd te nemen voor het concept traject. Brainstormen, bouwen vanaf een brandbook, follow ups etc. Als je een goed  verhaal hebt, dan maakt mijn brein overuren met ideeën, zonde als ik dat alleen maar voor mijzelf hield. Ik begon zo met het eerste aantal merken bouwen en langzamerhand ontstond er een heel businessplan.
  3. Het is mijn ondernemersdroom om te bouwen aan echte, eigenzinnige merken (dus geen quick win door snel een branding te maken op trends). Het liefste zie je dat alle projecten een groot succes worden en dat we met zijn allen de commerciële wereld lekker eigenwijs wat creativiteit gaan brengen. 
  4. Mijn batterijtje aan energie en ideeën is niet snel leeg… Ik wil het liefst alles tegelijk, maar een goede structuur is belangrijk. Met de Misfit groep kunnen we ideeën pitchen, kritisch kijken naar elkaars businessplan, elkaar inspireren en ook motiveren om de beste versie van onze onderneming te worden.
  5. Over 5 jaar hoop ik dat ik met Unruffled onwijs veel starters heb kunnen inspireren om een uitstraling te creëren die echt bij hen past. Daarnaast zou ik het echt fantastisch vinden om spraakmakende producten merken te bouwen die het hart veroveren bij Gen Z en Gen A. Retailers, here we come :P.
  ...
  Lees meer
  Imke Claassen