Ondernemend Maashorst

Nieuws

 • Aanmelden voor Kennisdeelevent Water & de Boer op 23 februari

  Beschikbaarheid en kwaliteit van water op zandgronden in de vingers krijgen én houden

  Vrijdag 23 februari is het kennisdeelevent Water & de Boer in Volkel. Laat je informeren over de laatste ontwikkelingen rond de beschikbaarheid en kwaliteit van water in Noordoost-Brabant.

  Programma
    - 12.00 uur Lunch

  - 12.45 uur Welkom en opening
     Jeroen van den Heuvel, voorzitter AgroProeftuin de Peel

  - Waterstromen, bodemsystemen en waterkwaliteit in Noordoost-Brabant
     Droogtecoördinator Jos Kruit van Waterschap Aa en Maas.
    - Pallet aan waterinnovaties in de praktijk: Nitraatuitspoeling beperken, hoe doe je dat?
  Voorbeeld Boeren Innovatie Netwerk met melkveehouder Rob Wientjes, akkerbouwer William van der Heijden en bodemadviseur Anna Zwijnenburg van Van Tafel naar Kavel.
    Samen werken aan vitale bodem en minder uitspoeling
  Voorbeeld PAVEx-project samenwerking Veehouderij en Akkerbouw met akkerbouwer Bart Peters en onderzoeker Brigitte Kroonen van WUR Vredepeel.
    Elke Druppel de Grond in
  Voorbeeld uit de Achterhoek met Henry Mentink, adviseur bij Waterschap Rijn & IJssel.
    Water essentieel voor goede opbrengsten
  Voorbeeld BodemUP met Djessie Donker van ZLTO.
    Waterkwaliteit in detail
  Verdieping door Frank van rpen en Edwin Hes, waterkwaliteitsdeskundigen bij Waterschap Aa en Maas- Waterontwikkelingen in Noordoost-Brabant
    Ronald Luijkx, innovatiemanager AgroProeftuin de Peel

  - 16.30 uur Afronding en borrel

  Aanmelden voor  21 februari via
   https://www.agroproeftuindepeel.nl/actualiteit/23-februari-kennisdeelevent-water-en-de-boer
  ...
  Lees meer
  Secretariaat UOV De Kring
 • Misfits Vliegende Starter Janne van Orsouw

  Hallo! Mijn naam is Janne van Orsouw en met mijn bedrijf in loopbaancoaching begeleid ik mensen op weg naar meer voldoening en plezier in hun werk. Mijn diensten bestaan uit: loopbaanbegeleidingen, sollicitatietrainingen en outplacementtrajecten. 

  Werk neemt een belangrijke plek op in ons leven, daarom is het cruciaal om plezier en voldoening uit je werk te halen. In mijn werk kom ik mensen tegen die niet lekker in hun vel zitten, niet weten wat ze willen op gebied van werk en soms met lood in hun schoenen naar het werk gaan. Samen met mijn klanten onderzoek ik hoe zij hun kwaliteiten en potentieel optimaal kunnen benutten op de arbeidsmarkt, zodat ze het beste uit zichzelf en hun werk kunnen halen. Dit doe ik op een persoonlijke, creatieve en doelgerichte manier. 

  Zelf heb ik een achtergrond in HR en heb ik veel ervaring in het matchen van mensen en werk. Tevens ben ik Register Loopbaanprofessional (RL), dus mag je naast creativiteit ook kwaliteit en professionaliteit van mij verwachten! 

  Dankzij het ‘Vliegende Start traject’ van Misfits heb ik een hele groep hechte, gemotiveerde en inspirerende ondernemers leren kennen. Na elke training ging ik met een hoofd vol ideeën en inspiratie de deur uit. Het heeft me enorm geholpen om stappen te zetten in mijn bedrijf en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. 

  Het is mijn missie om met mijn onderneming vele mensen te begeleiden en te inspireren, zodat zij betere en weloverwogen keuzes maken in hun werk. Je kunt mijn reis volgen via @jannevanorsouw.nl.
  ...
  Lees meer
  Imke Claassen
 • Innovatiesubsidie mkb’ers en start-ups

  Om als Brabantse economie concurrerend te blijven, is het belangrijk om innovatie te stimuleren. Start-ups en bestaande mkb-bedrijven hebben vaak innovatieve nieuwe ideeën, producten of diensten, maar hebben een stimulans nodig om die verder te ontwikkelen. Om ervoor te zorgen dat deze innovaties niet verloren gaan, ondersteunt de provincie ondernemers met de regeling Stimulering van Innovatie in de Regio (SIR). Op 1 februari 2024 opent de derde en laatste subsidieronde. De regeling sluit op 1 oktober 2024. Ook dit jaar geldt: “Wie het eerst komt, wie het eerst maalt”.

  Lees verder via: Innovatiesubsidie mkb’ers en start-ups - Provincie Noord-Brabant
  ...
  Lees meer
  Imke Claassen
 • Misfits Vliegende Starter Mirjam Heijster

  Als startende ondernemer ben ik vooral bezig met mijn klanten - gelukkig maar. Want als Professional Organizer ben ik inmiddels dagelijks huizen en huishoudens aan het opruimen, organiseren en structureren zodat er voor de bewoners naast veel extra fysieke ruimte ook ruimte ontstaat in hun hoofd; en zij weer zelfstandig verder kunnen. Maar hoe georganiseerd en gestructureerd is mijn onderneming Opgeruimd Geeft Ruimte eigenlijk? En wat wil ik bereiken en hoe kom ik daar; of waar zit mijn kracht en motivatie of waar juist helemaal niet; en heb ik ook een netwerk dat ik daarvoor in kan zetten? Met alle andere Misfitters nemen we daar nu eens per maand twee dagdelen écht de tijd voor. Sparren, fouten durven maken, leren van elkaar, oefenen, kortom super interessant en waardevol. Ik kom er altijd helemaal blij en enthousiast van terug. Toekomstplannen? Die zijn er zeker! Over vijf jaar wil ik dat mijn begeleiding niet alleen wordt ingezet wanneer het helemaal uit de hand is gelopen. Maar dat het een plek krijgt in het vitaliteitsprogramma van bedrijven. Want hoe vaak gebeurt het nu niet dat medewerkers ‘de chaos’ van thuis meenemen naar hun werk, daardoor geen focus meer hebben of hierdoor soms zelfs helemaal uitvallen. Hoe productief is dat voor u als werkgever? En wat betekent dat voor de duurzame inzetbaarheid van medewerkers? Ik ontmoet u graag een keer; vooral als u daar zelf ook goede ideeën over heeft.🙋🏼‍♀️
  ...
  Lees meer
  Imke Claassen
 • Certificaat uitreiking Misfits Vliegende Start groep 5

  Trots hebben we gisteren mogen proosten op het afronden van weer een succesvolle Misfits Vliegende Start groep! Wat een passie, verbondenheid en ondernemerschap zit er in deze groep. Wat ontzettend mooi om te horen hoe ze écht een vliegende start hebben kunnen maken met hun bedrijf. Ook zijn we trots op de dankbaarheid en de mooie woorden over het traject dat we deze starters, namens de gemeente Maashorst, aan hebben mogen bieden! We gaan nog heel veel van deze starters horen en ze zullen zeker kleur gaan geven aan onze gemeente.
  Ben jij ook nieuwsgierig naar ons traject? In maart start er een nieuwe groep. Neem contact op door te mailen naar misfits@uovdekring.nl
  ...
  Lees meer
  Imke Claassen
 • Maart 2024 start nieuwe groep Misfits Vliegende Start

  🚀STARTENDE ONDERNEMER OPGELET🚀
  Ben jij of ken jij een startende ondernemer binnen de Gemeente Maashorst en kun jij wel wat hulp gebruiken bij het opzetten van je bedrijf? Dan zijn wij er voor je! Maart 2024 startende we de 7e groep Misfits Vliegende Start, waarin we startende ondernemers in 1 jaar tijd helpen bij het realiseren van hun bedrijf. Dit mogen we namens onze gemeente gratis aanbieden (aan starters uit gemeente Maashorst). Je gaat o.a. aan de slag met de identiteit van je bedrijf, je doelgroep en je pitch. Maar ook met je boekhouding, facturen en juridische zaken. 
  Ben je nieuwsgierig, neem dan snel contact op met ons via misfits@uovdekring.nl. Dan plannen we een afspraak in om kennis te maken!
  ...
  Lees meer
  Imke Claassen
 • Nieuwe fysiotherapiepraktijk 'Fysio Hier' in Uden

  Een combinatie van fysiotherapie en sporten; dat vind je sinds kort aan de Loopkantstraat 20 in Uden. 

  De behandel opties voor fysiotherapie zijn uitgebreid; van shockwave therapie en dry needling tot pre- en post operatieve begeleiding, sportrevalidatie, (medical) taping, hardloopanalyses en zwangerschapgerelateerde klachten. 
  Ook kun je bij ons terecht voor Small Group Training. De groepslessen zijn niet groter dan 6 personen per les. Naast groepslessen bieden we ook Personal Training aan of trainen in duo's. 
  Persoonlijke en deskundige begeleiding vinden wij heel belangrijk. Verder sport je bij ons in een exclusieve omgeving met de meest moderne apparatuur. 

  Voor meer informatie over behandelingen of abonnementen kun je terecht op onze website, via de telefoon of gewoon even binnenlopen. 

  www.fysiohier.com | 0413 - 289 694 | Loopkantstraat 20, Uden

  ...
  Lees meer
  Lisanne van Dalen
 • Misfits Vliegende Starter Karen van Eert

  Mijn naam is Karen van Eert en ik ben 34 jaar oud. Mijn passies en hobby’s zijn om creatief bezig te zijn, sporten en vitaliteit, het bereiden van lekker eten en daarvan te genieten samen met vrienden en familie. Op het moment volg ik naast de training van Misfits (Vliegende Start) een programma waarin ik o.a. gesprekstechnieken leer en het vak NLP naar voren komt. In deze training ‘Coaching en gedragsbeïnvloeding' hoop ik mijn kennis te verbreden op het gebied van coachen. Naast dat ben ik op het moment werkzaam in een sportschool. Ik geef daar groepslesjes, begeleid mensen in de fitness en over 3 weken start ik met een personal trainingsprogramma, zodat ik ook meer 1 op 1 kan gaan werken. Een half jaar geleden werkte ik per week nog 40 uren op kantoor en 15 uren in de horeca. Met beide ben ik gestopt om het hele roer om te gooien. Dit was mega spannend, maar tegelijkertijd voelde het zo goed. Eindelijk was IK aan de beurt.
  Tijdens mijn baan in de horeca en tevens als management assistent bij de rechtbank ben ik er achter gekomen dat het mij ligt om met mensen te werken. Ik vind het fijn om mensen om mij heen te hebben en het liefst wil ik iets toevoegen en deze personen blij maken. Het aller liefste wil ik ze helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Naast dat een eigen horecazaak mij erg leuk en interessant lijkt (dat is de reden waarom ik bij Misfit terecht ben gekomen) ben ik meer bij mezelf gaan kijken en durf ik eindelijk toe te geven dat mijn droom voor nu toch ligt bij het coachen. Als ervaringsdeskundige wil ik jongeren helpen die kampen met een eetstoornis. Ik heb zelf mijn eetstoornis, die ik zeker 12 jaar had, 3 jaar geleden overwonnen en de struggel die het met zich meebrengt is groot en beangstigend als je kijkt naar je toekomst. Met goede hulp, kijk op je verleden en methodieken waarin je jezelf leert kennen kan je leven veranderen en daarin wil ik graag bijdragen!
  Mijn droom is om een eigen praktijk aan huis te hebben waar ik jongeren kan helpen die kampen met zichzelf. Ik kan met hen de natuur in voor een wandeling, ik wil gesprekken met hen voeren en het aller belangrijkste: ik wil er voor ze zijn. Toen ik 5 jaar geleden zelf de juiste hulp had gevonden kwam ik er achter dat ‘gehoord voelen’ en jezelf leren kennen via bepaalde technieken mij zoveel heeft gebracht. Ik probeer me nu in kennis te vergroten, zodat ik de juiste coaching technieken en methodieken kan toepassen en vooral goed te luisteren naar zijn of haar verhaal, verleden en struggels. Het is mijn droom om deze mensen blij te maken, weer te laten genieten van het leven en te laten inzien dat ook zij er mogen zijn en kracht in zich hebben.
  Tijdens de ondernemingsopleiding van Misfits heb ik de fijne kneepjes op ondernemingsvlak mogen leren en dat heeft me zo erg geholpen. Naast dat was de klas ontzettend fijn en hebben we elkaar geïnspireerd, vertrouwen gegeven en bijgestaan waar nodig. Er zijn vriendschappen ontstaan, super waardevolle connecties en deze hulp waardeer ik enorm! Ook in de toekomst zal dit nog van pas komen en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Van een businessmodel maken tot het delen op social media, pitchen van jouw eigen bedrijf tot fijne analyses en oefeningen. Alles kwam aan bod en dat was interessant en leerzaam.
  Over 5 jaar hoop ik dat ik dan een goedlopende praktijk heb waar ik al veel jongeren heb mogen helpen. Dat mensen mij weten te vinden en vertrouwen hebben in de hulp die ik hen aanbied. Ik heb dan nog meer kennis opgedaan door trainingen en cursussen en sta sterk in het gene wat ik doe. Ook daaromheen kan ik mijn passies zoals werken in een sportschool (wellicht op ZZP basis) en vitaliteit combineren. 
  ...
  Lees meer
  Imke Claassen
 • Misfits Vliegende Starter Pien Wolbers

  🚀 Hoi! Ik ben Pien Wolbers, 29 jaar en de drijvende kracht achter Pien Creatief Gezien. Mijn passie? Creëren! Ik geef letterlijk vorm aan ideeën/wensen van mensen door het inzetten van mijn creatieve vermogen op het gebied van decoratief schilderwerk, grafisch ontwerp en productontwerp.

  Vanaf 2018 werkte ik als 'Industrieel Product Ontwerper' in loondienst. Om het weekend maakte ik de rit van Twente naar Brabant om Rens Sommers op te zoeken. Potverdorie! Naast z’n leuke persoonlijkheid, maakte hij ook nog eens prachtig werk als decoratieschilder. Al snel ontdekten we dat we onze creatieve krachten goed konden bundelen. Wat een feest! Rens gaf me het laatste stukje vertrouwen en een kleurrijk hoofdstuk volgde!

  Het 'Vliegende Start' traject van Misfits heeft me praktische ondernemershandvatten, een waardevol netwerk hier in Uden èn ruimte voor persoonlijke groei geboden. Een aanrader, dankjulliewel!

  Samen geven wij de wereld graag meer kleur door onze creativiteit vol passie te delen in de vorm van producten op maat. Benieuwd naar onze projecten? Wij zijn te volgen via @pien_creatief_gezien & @sommers_decorative_painter. 🚀
  ...
  Lees meer
  Imke Claassen
 • Misfits Vliegende Starter Charlotte Waterschoot-van der Heijden

  Ik ben Charlotte Waterschoot-van der Heijden en ik ben ZZP-er in de financiële administratie. 
  Mijn ondernemersplannen zijn ontstaan doordat ik graag meer uren wilde gaan werken nu de kinderen groot zijn. Bij mijn werkgever was er niet meer werk op financieel gebied en toen ben ik gaan onderzoeken hoe ik dit het beste kon aanpakken, financieel gezien, om er andere banen bij te gaan doen. Toen kwam de optie als zzp-er in beeld. Ik heb hier wel nog een half jaar over na moeten denken voordat ik de stap durfde te nemen. Meer risico en ik hebt toch de zorg voor 3 studerende kinderen. Toch heb ik de stap genomen en ik ben nu zo blij dat ik dat gedaan heb. Het is goed voor mijn eigen ontwikkeling om weer andere bedrijven te zien met andere boekhoudprogramma’s en ieder bedrijf werkt weer anders. Ik heb nu al ontzettend veel geleerd.
  Ik ben heel tevreden en blij zoals het nu al gaat. Ik ben al fulltime aan het werk! Waar ik via het Misfits traject hulp bij wil krijgen is het promoten van mezelf op LinkedIn of social media in het algemeen. Dat vind ik nog lastig. 
  Mijn ondernemersdroom voor over 5 jaar is dat ik nog steeds lekker fulltime aan het werk ben, bij verschillende bedrijven in de omgeving van Uden, waar de sfeer goed is en dat ik blij ben als ik daar weer heen mag!
  ...
  Lees meer
  Imke Claassen
 • Misfits Vliegende Starter Guusje Somers

  1. Mijn naam is Guusje Somers, 22  jaar oud en wonend in Uden. Ik ben een branding en packaging designer. Ik help ondernemers zichtbaar worden door hun merk uitstraling aan te passen aan hun doelen en merkwaardes. Dit doe ik voornamelijk voor de product based merken, maar ambitieuze starters hebben ook een plekje in mijn hart veroverd. 
  2. Ik heb bij verschillende bedrijven gewerkt waar ik van alles heb geleerd over het commercieel toepassen van designs. De een verkoopt producten online, de ander offline. Het ene bedrijf was steady aan het bouwen naar een merk, de andere bedachte trending concepten voor bekende Nederlanders en retailers. Beide bedrijven waren indrukwekkend, maar het kriebelde om echt goed de tijd te nemen voor het concept traject. Brainstormen, bouwen vanaf een brandbook, follow ups etc. Als je een goed  verhaal hebt, dan maakt mijn brein overuren met ideeën, zonde als ik dat alleen maar voor mijzelf hield. Ik begon zo met het eerste aantal merken bouwen en langzamerhand ontstond er een heel businessplan.
  3. Het is mijn ondernemersdroom om te bouwen aan echte, eigenzinnige merken (dus geen quick win door snel een branding te maken op trends). Het liefste zie je dat alle projecten een groot succes worden en dat we met zijn allen de commerciële wereld lekker eigenwijs wat creativiteit gaan brengen. 
  4. Mijn batterijtje aan energie en ideeën is niet snel leeg… Ik wil het liefst alles tegelijk, maar een goede structuur is belangrijk. Met de Misfit groep kunnen we ideeën pitchen, kritisch kijken naar elkaars businessplan, elkaar inspireren en ook motiveren om de beste versie van onze onderneming te worden.
  5. Over 5 jaar hoop ik dat ik met Unruffled onwijs veel starters heb kunnen inspireren om een uitstraling te creëren die echt bij hen past. Daarnaast zou ik het echt fantastisch vinden om spraakmakende producten merken te bouwen die het hart veroveren bij Gen Z en Gen A. Retailers, here we come :P.
  ...
  Lees meer
  Imke Claassen
 • Nieuwe Bedrijvig Maashorst

  Heb je al de nieuwe editie van Bedrijvig Maashorst al ontvangen en gelezen?
  Geen gedrukt exemplaar weten te bemachtigen? Lees het magazine hier online: https://app.folders.eu/fixed/2331988
   
  Met ons team kijken we al verder naar samenstelling van de edities die in 2024 zullen verschijnen.
  Voor onze vertrouwde rubrieken 'De Starter', 'De Deal' en 'Het Product' in de edities zijn we op zoek naar toffe onderwerpen. Heb jij een geweldig idee dat perfect past binnen deze rubrieken? Laat het ons weten! 📣 Jouw input maakt Bedrijvig Magazines nóg boeiender. Stuur jouw suggesties en tips en laten we samen zorgen voor inspirerende content!

  Maar wil je in 2024 ook werken aan je naamsbekendheid in de gemeente Maashorst.
  De Bedrijvig Magazines kunnen je hierin goed ondersteunen. Twijfel niet en stuur een mail naar bedrijvig@talvimediacentrum.nl
  ...
  Lees meer
  Mark Bras
 • Misfits Vliegende Starters Helga en Femke

  Wij zijn Helga Wijnen en Femke Raijmakers uit Odiliapeel. Wij zijn bezig een B&B op te starten. Helga heeft haar baan in het onderwijs opgezegd om de verbouwing en opstart te realiseren. Femke werkt de komende tijd nog door in het onderwijs en daarnaast werkt ze de avonden en weekenden mee in ‘t Klooster. 
  De ouders van Helga hebben 12 jaar geleden het voormalige klooster van Odiliapeel gekocht en zijn daar een groep accommodatie gestart onder de naam Vino Grando. Wij sprongen de laatste jaren regelmatig bij om dit alles te onderhouden en klaar te maken voor de groepen. We droomden ervan om het een keer van ze over te nemen. Nu is deze droom werkelijkheid geworden. 
  Momenteel zijn we bezig met een grootse verbouwing om 5 gastenkamers te realiseren in het pand. Ons doel is om in april weer gasten te kunnen ontvangen. Van daaruit dromen we verder naar een lunchroom met terras. Al onze passies komen hier bij elkaar, lekker eten, lekkere wijntjes en lekker slapen. We kunnen niet wachten om de voorbijkomende fietsers en dorpsgenoten bij ons op het terras te mogen ontmoeten. 
  Als juffen wisten we niet wat ondernemerschap in zou moeten houden. Een carrière switch, het roer om, ik vertrek… (gelukkig wel in ons eigen dorp), er kwam zoveel op ons pad. Een ondernemersplan moest er geschreven worden, vergunningen aangevraagd, cursussen gevolgd, financiering geregeld, daar konden we best wat hulp bij gebruiken. Imke sprak ons aan op een brainstorm-avond vanuit de gemeente en attendeerde ons op het Vliegende Start Traject. Wij waren enthousiast dat dit zomaar op ons pad kwam en hebben meteen “ja” gezegd. Fijn en erg waardevol om dit samen met andere startende ondernemers te mogen doen. Het schrijven van een ondernemersplan maakte ons bewust van veel zaken die er komen kijken bij het starten van een onderneming en stapje voor stapje komen we steeds verder. 
  Als we in de toekomst kijken voor over bijvoorbeeld 5 jaar. Dan willen we  samen volop aan het werk zijn in onze B&B mét lunchroom en terras. 
  ...
  Lees meer
  Imke Claassen
 • Misfits Vliegende Starter Fransje Hoefs

  Ik ben Fransje Hoefs en ben Virtual Assistant, ook wel VA genoemd. Ik ondersteun ondernemers, eventueel op locatie, met hun randzaken. Dit kunnen administratieve werkzaamheden zijn maar ook bijvoorbeeld planning of e-mailbeheer. 
  Een aantal jaar geleden ben ik na een burn-out bewuster gaan kijken wat ik met mijn verdere loopbaan wilde. Wat ik belangrijk vond in mijn baan was vrijheid, flexibiliteit en werk doen wat ik leuk vind om te doen. Zodoende kwam ik met het VA-schap in aanraking en ben ik een opleiding tot VA gaan volgen. Naast mijn baan in loondienst ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Sinds juli van dit jaar ben ik volledig als zelfstandige aan de slag. 
  Ik wil graag met mijn bedrijf ondernemers werk uit handen nemen, zodat zij aan hun business kunnen werken en kunnen doen wat ze écht leuk vinden om te doen.
  Bij Misfits heb ik veel andere ondernemers leren kennen en door ervaringen uit te wisselen en te sparren veel kennis opgedaan en mijn netwerk vergroot. Ook gezien dat hier mooie samenwerkingen uit zijn ontstaan. Erg leuk om te zien dat zo'n club elkaar versterkt en verder brengt.
  Over 5 jaar heb ik een mooi bedrijf staan en heb ik voldoende tijd om aan mijn gezin en mezelf te besteden. Om naast mijn werk mezelf te kunnen blijven ontwikkelen en te groeien. En vooral te kunnen genieten! 
  ...
  Lees meer
  Imke Claassen
 • Misfits Vliegende Starter Merel Kuitert

  Mijn naam is Merel Kuitert, 26 jaar en Bibliothecaris en ondernemer. Ik geef (boek- en) bierproeverijen onder de naam ‘Books, Beers and Beyond’, waarbij ik mijn kennis en kunde inzet voor een ontspannende, leuke middag of avond. 
  Mijn ondernemersdroom is per ongeluk ontstaan uit enthousiasme: Ik gaf al wat bierproeverijen voor vrienden en familie, maar wilde het een stukje professioneler maken en besloot me in te schrijven voor de Kamer van Koophandel. Ik heb altijd al veel kennis van bier opgehaald door cursussen en werken in de horeca, maar nadat ik zelf een paar keer had gebrouwen (thuis en bij een brouwerij) wilde ik de hobby nog breder trekken en mijn kennis en enthousiasme delen.
  Ik zou het gaaf vinden als mensen in Maashorst en omgeving me weten te vinden wanneer ze denken aan bierproeverijen. Ook zou ik meer willen doen dan de standaard bierproeverijen: Boek- en bierproeverijen, alcoholvrije bierproeverijen, bierproeverijen in de horeca en meer.  
  Waar ik nog hulp bij kan gebruiken via het Misfits traject is een stukje hulp in marketing: Hoe bepaalt je je doelgroep en hoe bereik je ze, maar ook een stukje administratie, dat vind ik immers erg moeilijk. Het meest waardevol vind ik echter het contact met andere ondernemers en hoe goed je elkaar kan helpen met verschillende dingen. Dat had ik van te voren niet gedacht.
  Over 5 jaar hoop ik dat ik wel elke week een bierproeverij heb en deze nog verder toe te spitsen op de wensen van de doelgroep en mijn eigen expertise. Ik hoop dat tegen die tijd inwoners van de gemeente me goed weten te vinden!
  ...
  Lees meer
  Imke Claassen
 • UWV: presentatie Wijzigingen Sociale Zekerheid 7 december Uden

   Het terrein van werk en inkomen is ingewikkeld en veranderingen zijn vaak ingrijpend. Denk hierbij aan nieuwe wet- en regelgeving waarbij de maatregelen de relatie tussen werkgever en werknemer raken, maar die ook van belang zijn voor het vaststellen van het recht, hoogte en duur bij werknemersverzekeringen. Bij dit onderwerp nemen wij je mee in de wijzigingen/voorstellen in de sociale verzekeringen die voor jou en jouw organisatie relevant kunnen zijn. Denk aan regelgeving rondom langdurig verzuim en veel gestelde vragen ten aanzien van Wet Verbetering Poortwachter. Uiteraard is er mogelijkheid tot het stellen van vragen.  Op donderdag 7 december nemen UWV experts, Rebecca Geerts en Monique van de Pas, jou mee in de wereld van de sociale verzekeringen.  Alleen in Uden is Anne-Marije Buckens aanwezig en neemt het onderwerp ‘Fit tot aan je pensioen?’ (wat kan een werkgever doen aan het behoud van mensen?) voor haar rekening. Anne-Marije Buckens is columniste voor het AD en eigenaar van 50 company.

   Uden Meeters                                Hockeyweg 5, 5405 NC Uden (gratis parkeren voor de deur) 
  12.30 uur                              Inloop 
  13.00 uur                              ‘Fit tot aan je Pensioen’ door Anne-Marije Buckens  
  14.30 uur                              Einde interactieve lezing 
  14.30 uur                              Inloop met koffie en een Brabantse lekkernij 
  15.00 uur                              Start programma sociale verzekeringen met Rebecca en Monique 
  16.15 uur                              Einde programma
  aanmelden: https://communicatieportaal.uwv.nl/events/Wijzigingen_sociale_verzekeringen_2023/
  ...
  Lees meer
  Tessy Floris
 • Udens College POP-UP WINKEL FEESTDAGEN

  Ga je cadeaus kopen voor de feestdagen? Breng dan zeker een bezoekje aan de nieuwe pop-up store van 40 leerlingen van het vmbo! Van maandag 20 t/m zondag 26 november in het centrum van Uden. Hier verkopen ze leuke cadeau pakketjes voor 5 december en Kerst en unieke decoratieve accessoires!
  De vierdejaars leerlingen Economie & Ondernemen hebben de pakketten zelf bedacht, ingekocht, verpakt en getest bij het winkelend publiek. Geef jij Alaa en Ahmed en de andere leerlingen een echte verkoopervaring? Zelf ga je met een leuk cadeau naar huis om iemand mee te verrassen tijdens de feestmaanden.
  Meer informatie via:
  https://www.udenscollege.nl/news/cadeaupakketten-sint-en-kerst-te-koop-in-pop-up-winkel-leerlingen/?fbclid=IwAR2yq5Mzh4w24r7KsFttSJpEmW2NYe95PZdpXEFFT5mUcxRxAkDVN7WAbpI
  ...
  Lees meer
  Imke Claassen
 • Misfits Vliegende Starter Maud van den Berg

  Mijn naam is Maud van den Berg. In 2019 afgestudeerd als landschapsontwerper houd ik mij sinds kort fulltime bezig met het ontwerpen van tuinen en landschappelijke inrichtingen. 
  Al een kleine 10 jaar ben ik naast mijn studie en loopbaan bezig met ervaring opdoen door het ontwerpen van tuinen bij familie, vrienden en kennissen. Dat is steeds meer uitgegroeid, waardoor ik nu een mooi portfolio met diverse mooie projecten heb opgebouwd. De volgende stap was het opzetten van mijn eigen bedrijf: Maud van den Berg – Tuinontwerp.
  Mijn ondernemersdroom is om in een team te werken van diverse disciplines, die elkaar in het werk kunnen aanvullen en waar ieder zijn eigen ding kan doen. Of dat nu voor mijzelf is of als zzp in dienst. 
  Waar ik via dit Misfits traject nu hulp bij kan gebruiken is doelen stellen en leren hoe ik mezelf niet meer tegenhoud om er gewoon voor te gaan. 
  De komende 5 jaar wil ik mijn eigen bedrijf zo ver ontwikkelen dat ik klanten volledig kan ontzorgen als het gaat over hun tuin. Ik wil sterke samenwerkingen met diverse bedrijven/zzp-ers aangaan om een volledig pakket aan te kunnen bieden. Daarnaast wil ik mijzelf blijven ontwikkelen en verdiepen in de mogelijkheden en de meest actuele trends/faciliteiten/materialen etc. in de tuinbranche.    
   
  ...
  Lees meer
  Imke Claassen
 • Misfits Vliegende Starter Melina Eekhoff

  🚀De komende weken gaan we jullie kennis laten maken met een aantal startende ondernemers uit de Gemeente Maashorst die deelnemen aan het Misfits Vliegende Start traject!🚀 We beginnen we met:

  Mijn naam is Melina Eekhoff, 30 jaar en met mijn onderneming Toppass bied ik specialistische begeleiding en weekendopvang aan kinderen met autisme in de regio Uden/Veghel. 
  Op mijn 16de kwam ik in aanraking met kinderen met autisme. Ik werd geïntrigeerd en gefascineerd door de manier van hoe de hersenen werken van deze bijzondere doelgroep. Na allerlei opleidingen en specialisaties ben ik in oktober 2022 Toppass begonnen en in augustus 2023 opende ik alweer de tweede praktijk!
  Met Toppass hoop ik zoveel mogelijk gezinnen waarin autisme een rol speelt te kunnen helpen. Tevens hoop ik door trainingen en lezingen te geven over autisme, om het onbegrip over deze bijzondere doelgroep te beperken. Er zijn helaas nog zoveel vooroordelen door gebrek aan kennis. 
  Misfits heeft ervoor gezorgd dat ik in contact ben gekomen met andere ondernemers die mij hebben geïnspireerd en mij het laatste duwtje in de rug hebben gegeven om mijn dromen na te jagen. Twee praktijken binnen één jaar tijd. Wauw! Daarbij hoop ik dat Misfits mij verder kan begeleiden om mijn vragen aan kwijt te kunnen om de laatste puntjes op de i te zetten binnen mijn onderneming. 
  Over 5 jaar hoop ik dat het Toppass-concept is verspreid over Nederland, met fijne collega’s die ook hun passie en deskundigheid over autisme willen delen met de wereld. Ook zou het ontzettend gaaf zijn als er waardevolle samenwerkingen zijn ontstaan met andere partijen en de wereld iets meer autisme-vriendelijker is. 
  ...
  Lees meer
  Imke Claassen
 • De CSU Innovatie Award 2023 is gewonnen door D2D Water Solutions met hun innovatie Drop2Drink!

  De feestelijke finale van de CSU Innovatie Award was onderdeel van het CSU Congres, voor professionals en belangstellenden uit de facilitaire branche in het AFAS Theater Leusden. Op 8 november. Namens D2D nam Jeroen Renders de award in ontvangst uit handen van juryvoorzitter Esmée Ficheroux. Samen met €10.000,- investeringsbudget, professionele begeleiding en een marketing-boost.
   
  Op het podium stonden ook NANDO en iTapToo. Van jullie gaan we ook zeker nog veel horen!

  Via deze link lees je alles over de winnaar, de finalisten en de genomineerden. https://www.csuinnovatieaward.nl/editie/editie-2023/
  ...
  Lees meer
  Imke Claassen
 • Groep 6 Misfits Vliegende Start weer begonnen

  Afgelopen oktober is de 6e groep startende ondernemers uit de gemeente Maashorst gestart met het Misfits Vliegende Start traject. Weer een diverse groep ondernemers vanuit verschillende dorpen uit onze gemeente. Sommige starters die net uit de startblokken zijn, andere starters die al een paar maanden onderweg zijn. Dat is de mooie wisselwerking in het traject. In 1 jaar tijd zullen deze startende ondernemers in groepsverband alle stappen zetten die je als startende ondernemer wilt zetten. Dit alles onder begeleiding van de professionele trainers van Coachweb, met behulp van gevestigde ondernemers uit onze regio als ondernemerscoach en gefaciliteerd door de gemeente Maashorst. Er staat hen een mooi traject te wachten en op deze manier zorgen we ervoor dat startende ondernemers in onze gemeente een mooie start kunnen maken. Maart 2024 zal er een nieuwe groep starten. Heb jij interesse? Neem dan gerust contact op via misfits@uovdekring.nl.
  ...
  Lees meer
  Imke Claassen
 • Ondernemende toekomst voor nieuwe starters!

  Deze week weer een aantal startende ondernemers mogen feliciteren met het behalen van hun Misfits Vliegende Start certificaat! Ontzettend gaaf om te zien hoe deze starters hun ondernemersdroom hebben kunnen realiseren. Proost op een ondernemende toekomst voor jullie!
  Binnenkort starten we weer met een nieuwe groep starters. Ben jij starter binnen de Gemeente Maashorst en kun je hulp gebruiken met het realiseren van je ondernemersdroom, neem dan snel contact op via misfits@uovdekring.nl
  ...
  Lees meer
  Imke Claassen
 • Feestelijke opening Alfa Accountants en Adviseurs Uden

  Beste ondernemer,

  Met veel enthousiasme en trots nodigen wij jou uit om onze nieuwe werkplek te komen bekijken. Op vrijdag 1 september 2023 houden wij open huis en vieren we de opening van onze nieuwe locatie in Uden.

  Ons team staat klaar om je te ontvangen en rond te leiden door onze plezierige werkomgeving. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.
   
  Een geschenk meenemen is niet nodig. Wil je toch iets geven, dan stellen wij een gift voor Stichting GoedeDoelenWeek Uden op prijs. Een gift storten kan op rekeningnummer NL24 RABO 0345 9009 44 t.n.v. Stichting GoedeDoelenWeek Uden.
   
  Datum en locatie
  Noteer de datum en locatie alvast in je agenda: vrijdag 1 september 2023 van 15.00 uur tot 18.00 uur op de Verlengde Velmolen 22, 5406 NT te Uden.
   
  Aanmelden
  Om een idee te krijgen van het aantal aanwezigen, vragen wij je vriendelijk om je uiterlijk voor 24 augustus aan te melden via deze link of door een e-mail te sturen naar uden@alfa.nl.
   
  ...
  Lees meer
  Kevin den Hartog
 • Activiteit businessclub Golfbaan Stippelberg


  De 'Dutch Swing' is een initiatief van Golfbaan Stippelberg, Westwoud en DGC de Gelpenberg. Kort achter elkaar worden er drie ProGolf Toernooien gehouden op deze banen. Op Golfbaan Stippelberg vindt het toernooi met 156 internationale spelers plaats op 17/18/19 augustus. We zien hier jonge talenten die aan de start van hun carrière staan en een droom hebben om op de Europese Tour te gaan spelen. De winnaar van de drie toernooien wint een felbegeerde plek in het KLM Open 2024. 

  Voor de businessclub hebben we een speciale activiteit gekoppeld aan dit toernooi. Naast onze businessleden nodigen we ook graag golfende ondernemers uit die nieuwsgierig zijn naar businessclub Stippelberg en interesse hebben in onderstaande activiteit. 

  In de bijlage staat de informatie voor aanmelding en kosten
  ...
  Lees meer
  Dennis Aalbers