Ondernemend Maashorst

Nieuws

 • Doorpakken, de podcast

  Ben je op zoek naar inspiratie als startende ondernemer? Probeer Doorpakken de podcast dan vooral een keer. Bordenvol inspiratie, tips, trucs en ervaringen van startende en gevestigde ondernemers. Erg leerzaam en leuk om te luisteren!

  https://open.spotify.com/show/1j7FhFNe815Gs87l5ezMrM?si=25491b6f9f554a59&nd=1
  ...
  Lees meer
  Imke de Korte
 • Doe mee zodat wij jullie stem kunnen laten horen.

  Beste ondernemer in Brabant en Limburg,
   
  Ondernemers staan momenteel voor verschillende grote uitdagingen. Stijgende energieprijzen, netcongestie, personeelstekort, inflatie, bereikbaarheid. Daarbij was de wet- en regeldruk in Nederland nog nooit zo hoog als nu. VNO-NCW Brabant Zeeland onderzoekt daarom samen met de Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV) waar ondernemers in Zuid-Nederland tegenaan lopen. Wil jij jouw uitdagingen met ons delen? Invullen kost je nog geen 5 minuten.
   
   
  Alleen zo krijgen we inzicht in hoe het ervoor staat met het bedrijfsleven in onze regio en brengen we de situatie duidelijk over het voetlicht bij bestuurders van zowel de provincies als het Rijk.
   
  Ik wens je veel ondernemerskracht toe! 
   
  Hartelijke groet,
   
  Ellen Kroese
  directeur VNO-NCW Brabant Zeeland 
  ...
  Lees meer
  Frank de Winter
 • Jij komt toch ook?

  Ondernemersavond Maashorst
   
  Namens Samenwerkende Ondernemersverenigingen Maashorst (OV Odiliapeel, OV Volkel, UOV de Kring, MKB Schaijk – Reek en ZOV Zeeland) nodigen wij u graag uit voor een ondernemersavond.
   
  Datum: dinsdag 11 oktober 2022
   
  Locatie: House of Beers
                   Prior van Milstraat 2
                   5402 GH Uden
  Tijd:       Inloop vanaf 18:00uur
                   Start programma 18:30uur
                   Einde programma 23:00uur.
  (Parkeren bij voorkeur op Nieuwe Markt Uden, na 18:00uur gratis.)
   
   
  Met het thema “Proef de Maashorst” gaan we deze avond in zowel woord als beleving de kracht van onze nieuwe gemeente Maashorst benadrukken. 
   
  U wordt ontvangen met een welkomsdrankje geserveerd door De Linde uit Reek en/of een lekker kopje koffie van Van Tienen Zeeland.  
  Naast een bijdrage vanuit bestuur ondernemersverenigingen zullen inspirerende sprekers als Burgemeester Paul Rüpp, Joep Manders (Camping Hartje Groen Schaijk) & Thijs de Winter (Maasdorst Bier) in woord de gemeente Maashorst belichten waarna Big Boys Uden in beleving
  een “culinaire Maashorst- reis” zullen verzorgen. 
  Een culinaire beleving met vers bereide gerechten als Pulled Pork Wrap (Smaak van Streeck), Cobb Salad (Stipkip), Paddenstoelensoep (Heereco), Beefburger (Van Mook), Oven Stew (Maasdorst Bier) en een heerlijk dessert van IJscafe Holland met aardbeien van Jan. 
  Drank op deze avond, inclusief zowel bier- als whiskeyproeverij, wordt verzorgd door House of Beers Uden.  
   
  Tijdens de culinaire Maashorst- reis heeft u, in een informele setting, alle gelegenheid om nader kennis te maken met andere aanwezige ondernemers uit onze gemeente Maashorst.
  PROEF DE MAASHORST DOOR BELEVING EN VERBINDING.
   
  Aanmelden tot uiterlijk 7 oktober verplicht via bijgaande link:  https://www.uovdekring.nl/agenda/proef-de-maashorst

  (afmelden kan tot 48uur van te voren, daarna brengen wij een no show fee van € 45,00 p.p. in rekening)  
   
  Een ludieke uitnodiging per post volgt op korte termijn!
  We ontvangen u graag dinsdag 11 oktober!
  ...
  Lees meer
  Frank de Winter
 • Bedrijvig Maashorst - oproep

  Heb je een leuke, interessant, unieke hobby!
  Of ken je een ondernemer(ster) die dat heeft uit de gemeente Maashorst, tip ons!
  Mail deze gerust naar bedrijvig@talvimediacentrum.nl
  ...
  Lees meer
  Mark Bras
 • Vakantie - Misfits startersloket

  Vanwege de vakantie periode is het startersloket van Misfits op dit moment gesloten. Vanaf 31 augustus staan we weer voor je klaar. We wensen iedereen een zomer vol energie, inspiratie en nieuwe avonturen! 
  ...
  Lees meer
  Imke de Korte
 • Misfits Vliegende Starter: Luuk Claassen

  Mijn naam is Luuk Claassen. Samen met mijn ouders ben ik een dagbeleving voor mensen met dementie aan het opzetten in Odiliapeel, genaamd De Heihoeve. 

  We bieden een rustgevende en fijne plek aan de rand van de Odiliapeelse bossen waar mensen met dementie van een unieke dagbeleving kunnen genieten. Alles draait om het ervaren van zoveel mogelijk geluksmomentjes. Doordat ons familiebedrijf een kleinschalige dagbeleving is, is er tijd voor persoonlijke zorg en aandacht. Met een gepassioneerd en creatief team maken we van elke dag, een dag vol geluksmomentjes. 

  Over 10 jaar hopen we een goed lopende dagbeleving te hebben. Misschien wel met 24-uurs zorg als hier behoefte aan is en hopen we een heleboel gasten en mantelzorgers van geluksmomentjes te kunnen blijven voorzien.

  Dankzij het Misfits Vliegende Start traject hebben we een beter beeld gekregen van de verschillende doelgroepen die wij hebben en hebben we concrete stappen kunnen zetten om deze doelgroepen te bereiken en zo onze bekendheid te vergroten. Daarnaast heb ik veel gehad aan de hulp en kritische vragen van de trainers in het traject en mijn ondernemerscoach Erno van Lieshout.

  De tip die ik andere starters mee zou willen geven is dat bij het starten van een bedrijf niet alles zomaar aan komt waaien, maar als je je passie en je hart in de strijd gooit het af en toe voelt alsof je het winnende doelpunt maakt in de WK finale.

  Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op www.deheihoeve.nl
  ...
  Lees meer
  Imke de Korte
 • Misfits Vliegende Start - Nieuwe groep gestart

  Twee maanden geleden is er weer een nieuwe groep startende ondernemers gestart in het Misfits Vliegende Start traject. Alle plekken zijn bezet met hele gemotiveerde starters die in 1 jaar tijd alle facetten van het opstarten van een onderneming gaan doorlopen. Onder professionele begeleiding vanuit Coachweb en andere experts die op verschillende vakgebieden ingevlogen worden. Bijeenkomst 1 ging over het vormen van de missie en visie van je bedrijf, bijeenkomst 2 over boekhouding en financiën en bijeenkomst 3 over het maken van een goede pitch. Er zullen nog 7 bijeenkomsten volgen met diverse onderwerpen. Daarnaast krijgen de starters begeleiding vanuit gevestigde lokale ondernemers die hen vanuit hun eigen ervaring en netwerk verder helpen in hun ondernemersdroom. Namens de gemeente Maashorst wordt dit traject gratis aangeboden aan startende ondernemers uit de gemeente.
  ...
  Lees meer
  Imke de Korte
 • Radboud Oncologie Fonds - Ren kanker de wereld uit

  Als "survivor" van uitgezaaide blaaskanker, weet ik als geen ander hoe belangrijk nieuw onderzoek naar kanker is.

  Zonder immunotherapie in het Radboudumc, was ik in 2017 hoogstwaarschijnlijk overleden. Immunotherapie was destijds een nieuw middel in de strijd tegen blaaskanker.

  Sinds 2018 heb ik mijn sportieve passie gevonden in het hardlopen. Ik hoop dat ik, naast dat ik mij vrijwillig inzet bij het Radboud Oncologie Onderwijs, nog een extra steentje kan bijdragen door sponsorgeld op te halen voor zoveel mogelijk onderzoek initiatieven vanuit het Radboud Oncologie Fonds. 

  Ik zou het enorm waarderen als u mij en vooral het Radboud Oncologie Fonds zou willen steunen met een financiële bijdrage via de link.

  ...
  Lees meer
  Robert van Dijk
 • Project 'N605 Volkel' in een nieuwe fase

  De vraag 'Verleggen we de N605 wel of niet naar de Zeelandsedijk?' is al jaren onderwerp van gesprek. Uit eerdere studie van de provincie bleek dat er geen verkeerskundige argumenten zijn voor dit ‘omklappen’ van de N605. We hebben een uitgebreide omgevingsstudie uitgevoerd, in nauw overleg met alle belanghebbenden. In september is voorkeursvariant C vastgesteld in de raad. Voor dit zorgvuldige besluit zijn aspecten zoals leefbaarheid, duurzaamheid en gezondheid meegewogen. Inmiddels is de planstudiefase aangebroken. Daarin wordt voorkeursalternatief C nader uitgewerkt. Deze fase loopt door tot in 2023. 

  Ook in deze fase zijn we weer veelvuldig in gesprek met belanghebbenden. Zo komen we samen tot een gedragen oplossing voor een duurzame toekomst van de N605 en Volkel.

  N.B. De stappen en data in de tijdlijn hieronder zijn onder voorbehoud (ter indicatie) en kunnen nog wijzigen.

  Op de hoogte blijven per mail? Laat het weten door een mailtje te sturen naar: n605volkel@gemeentemaashorst.nl en ontvang de nieuwsbrief en andere updates in uw mailbox.

  Meer info: https://maashorstaanhetwoord.nl/nl-NL/projects/n605-volkel
  ...
  Lees meer
  Imke de Korte
 • Misfits Vliegende Starter: Estell Koninkx

  Ik ben Estell Koninkx.
   
  Ik houd me bezig met het inspireren en motiveren bij het kiezen van je eigen weg als je niet weet waar je naartoe wilt.
   
  Mijn ondernemersdroom is ontstaan omdat ik zelf wilde ondernemen, maar niet wist waarin. Voor mij is dat de manier om mijn eigen weg te gaan. Nu zet ik mijn zoektocht in om anderen daar ook bij te helpen. Ik ging van niet weten wat ik wil naar niet meer anders willen. Dit gun ik iedereen toe.
   
  Over 10 jaar zou ik met een team van mensen zoveel mogelijk mensen willen helpen met het vinden van hun eigen weg. Ik denk namelijk dat velen kunnen inspireren met hun verhaal. Ik hoop dan een grote bekendheid te hebben, zodat velen geïnspireerd kunnen worden.
   
  Dankzij het vliegende start traject heb ik mijn eerste stappen in de juiste richting kunnen maken. Ik geloof niet dat ik was geweest waar ik nu ben als ik het traject niet had gevolgd.
   
  Startende ondernemers zou ik adviseren in contact te komen met een ervaren ondernemer om hen te begeleiden. Zij kunnen hun kennis en ervaringen inzetten om jou verder te helpen en je hoeft de fouten niet meer te maken die zij al hebben gemaakt. Zij kunnen vanuit een ander perspectief naar jouw onderneming kijken.

  Misfits Vliegende Start is een traject van een jaar waar startende ondernemers, in groepsverband, aan de slag gaan met het realiseren van hun ondernemersdroom. Ze doorlopen alle facetten die hiermee te maken hebben. Dit onder professionele begeleiding vanuit Coachweb en coaching vanuit ondernemerscoaches uit de regio. Dit traject wordt gratis aangeboden aan startende ondernemers, door de gemeente Maashorst. Voor vragen kun je terecht bij: misfits@uovdekring.nl
  ...
  Lees meer
  Imke de Korte
 • De Handelswinckel in Uden biedt plek voor studenten én lokale ondernemers

  Van cadeau artikelen tot kleding en speelgoed, er is van alles te vinden in de Handelswinckel in het centrum van Uden. De winkel is een podium voor studenten en lokale ondernemers uit 't Handelshuys. De studenten worden betrokken bij het runnen van de winkel, zodat ze veel praktijk ervaring op kunnen doen. Een mooie manier om werken en leren te combineren. 
  Het is een samenwerking tussen de gemeente Maashorst, ROC de Leijgraaf en 't Handelshuys.

  Meer informatie via dit filmpje: https://dtvnieuws.nl/televisie/gemist/dtv-nieuws-maashorst/26c2f96b-2522-4888-8f3b-5d2f20f882fc/de-handelswinckel-in-uden-biedt-plek-voor-studenten-en-lokale-ondernemers?fbclid=IwAR1RHTUklaqH4nyZ-PrgaH7mgJN_25UPVIGDdV1ENeuJfaAAE-oCMMuY5Hk
  ...
  Lees meer
  Imke de Korte
 • CSU INNOVATIE AWARD 2022

  De CSU Innovatie Award is een succesversneller die impactvolle innovaties direct in de volgende versnelling brengt. Voor het vijfde jaar op rij nodigt CSU je uit om jouw innovatieve idee – jouw vooruitziende blik – op scherp te zetten binnen de brede facilitaire branche. Met jouw waardevolle innovatie, jouw eigenzinnige visie voor de toekomst, kun je de wereld veranderen en de wereld. Voor iedereen, overal. Jij bent aan zet voor de wereld van morgen én overmorgen. Deel jouw innovatie en maak jouw visie waar!

  INNOVATIE AWARD
  • - Ben jij een (jonge) ondernemer met een innovatief idee?
  • - Draagt je idee bij aan actuele uitdagingen in de samenleving?
  • - Is je idee toepasbaar in de facilitaire branche?
  Weet jij ons te overtuigen van jouw positieve impact?
  Schrijf je in vóór 8 september 2022, 12.00 uur.

  SUCCESVERSNELLER
  • - Ontvang een investeringsbudget van 10.000,-
  • - Krijg professionele begeleiding & coaching.
  • - Stap in een netwerk van mogelijkheden.
  • - Geef een boost aan je marketing.
  • - Zet jouw idee direct in de volgende versnelling.
  • - Ontwikkel je innovatie voor de facilitaire branche samen met ons!

  Inschrijven en meer informatie:
  www.csuinnovatieaward.nl
  ...
  Lees meer
  Imke de Korte
 • Techniek Dag Uden

  Tijdens de Techniek Dag Uden stellen 

  Op 14 mei 2022 nodigen wij jou uit op Techniek Dag Uden. Op deze dag openen acht technische bedrijven (Van de Graaf Interieurbouw BV, Van den Heuvel Logistiek, M. Jonkers Riooltechniek, VBV elektro en kunststof, Autoschade Herstel Paul Hol, SLB GROUP, VRS Uden en DKH metaalbewerking) haar deuren voor jong en oud. Kom erachter welke technische bedrijven actief zijn in Uden en laat je verwonderen en inspireren tijdens een van de rondleidingen en neem een kijkje in onze ‘technische keukens’.

  Houd jij van een technische uitdaging? Dan zie we jou op Techniek Dag Uden!

  ...
  Lees meer
  Jels Toonen
 • Wegwerkzaamheden St. Hubert 7 & 8 mei - N264 dicht

  In verband met asfalteringswerkzaamheden is de N264 in de kom van Sint Hubert afgesloten van zaterdag 7 mei 07.00 uur tot zondag 8 mei 17.00 uur. Deze route is dicht voor alle verkeer.
  Er worden omleidingsroutes ingesteld. Dit is dezelfde omleidingsroute als in het najaar van 2021 (zie kaartje in de bijlage). 
  ...
  Lees meer
  Secretariaat UOV De Kring
 • ‘Vliegende Start’ kent flitsende apotheose

  De eerste editie was al uitstekend; de tweede overtrof dat succes met gemak en intussen is er een derde ronde in voorbereiding: starterstraject Misfits Vliegende Start. Onlangs ontvingen 17 startende ondernemers uit twee pilotgroepen hun certificaat. Startup Officer Imke de Korte vertelt.

  Vliegende Start is een initiatief van Misfits (onderdeel van UOV de Kring). Imke: “Het is een coachingstraject waarin startende ondernemers alle onderdelen van het ondernemen voorbij zien komen, zodat ze op een juiste manier hun bedrijf kunnen starten. Gedurende het traject worden ze begeleid door professionele trainers vanuit Coachweb en ondernemerscoaches uit de gemeente Maashorst. Ook de gemeente Maashorst speelt een faciliterende rol.”

  Waardevolle ontdekkingsreis
  Medio april ontvingen 17 deelnemers hun certificaat. Dat zijn ze niet allemaal; sommigen ontdekten dat een carrière als zelfstandig ondernemer toch niet hun voorkeur heeft. Imke: “Zij zijn erachter gekomen dat ze wat anders willen. Ook zo’n ontdekking doen, onder begeleiding van een coach, is bijzonder waardevol. Het is super fijn om dit traject aan starters aan te kunnen bieden.”

  In de startblokken
  Inmiddels staat een verse groep starters klaar voor een derde Mistfits Vliegende Start-traject. “We hebben de feedback van de pilotgroepen verwerkt en daarmee het traject verder geoptimaliseerd”, vertelt Imke, die ook enthousiast is over de samenwerking met de gemeente Maashorst. “Daar staat het ondersteunen van startende ondernemers hoog op de agenda. Op dit moment bespreken we bijvoorbeeld het duurzaam inzetten van dit traject, zodat we zoveel mogelijk starters kunnen blijven helpen in het realiseren van hun ondernemersdroom.”
  ...
  Lees meer
  Imke de Korte
 • Expertgroep Innovatie & Duurzaamheid

  Op vrijdag 8 april is de eerste bijeenkomst van de expertgroep innovatie&duurzaamheid. We gaan een eerste inventarisatie maken van wat er allemaal al gebeurt in Maashorst, en wat wensen en ideeën zijn op het gebied van duurzaamheid.
  Ben je al met het thema duurzaamheid bezig of heb je wensen/ideeën? Meld je dan aan voor deze bijeenkomst op 8 april van 1400-1600/1630u met aansluitend een borrel.

  Aanmelden kan via deze link:
  https://forms.gle/GVAhKs5aDEc2k8Ue7

  of via marga@eigenwijzermaashorst.nl 

  In verband met voorbereiding graag aanmelden vóór maandag 4 april 1200 uur.
  Mocht je er niet bij kunnen zijn, laat ons dan weten wat je al doet, wat wensen en ideeën zijn van jou en/of jouw organisatie, zodat we een compleet beeld krijgen voor de inventarisatie.
  ...
  Lees meer
  Marga Huijbregts
 • Opvang voor vluchtelingen uit Oekraïne

  Nederland maakt zich op voor grootschalige opvang van vluchtelingen uit Oekraïne. Samen met andere gemeenten in de veiligheidsregio Brabant Noord-Oost zet de gemeente Maashorst zich in om de eerste 1000 opvangplekken binnen 14 dagen te realiseren (voor 21 maart).
  Specifiek voor de gemeente Maashorst houdt dit in dat we op korte termijn 100 tot 200 vluchtelingen willen huisvesten. Dat gebeurt bij particulieren die zich hiervoor gemeld hebben, maar ook in gemeentelijke panden die we daarvoor komende week vrij gaan maken.
   
  De gemeentelijke panden die we willen inrichten voor de vluchtelingen, zijn op dit moment niet in gebruik als woonruimtes. Een heleboel praktische zaken zoals bedden, matrassen, slaapzakken, dekens, gordijnen, handdoeken, opslagruimte voor eten (o.a. koelkasten), hygiëne middelen, mobiele keukens en mobiele douches ontbreken dan ook. Als gemeente beschikken we helaas niet zelf over al dit materiaal in voldoende mate. We komen daarom graag in contact met bedrijven, organisaties en particulieren die ons spullen in bruikleen kunnen geven.
  Tevens komen we graag in contact met personen die Oekraïens en Nederlands spreken en die we kunnen benaderen om informatie te vertalen dan wel op te treden als tolk waar nodig. Dat helpt ons om deze vluchtelingen zo goed mogelijk te helpen.
   
  Als u ons kunt helpen komen we graag met u in contact via het speciale emailadres oekraïne@gemeentemaashorst.nl. Wij nemen dan contact met u op.
  Hopelijk lukt het ons zo om met gezamenlijke inzet snel gedegen plekken te realiseren voor Oekraïners.
  ...
  Lees meer
  Imke de Korte
 • Maashorst Business Trailrun

  Op zondag 03 april start de tweede editie van de Maashorst Trailrun, met hardloop afstanden van 5 km, 12 km en 22 km door het mooie Maashorst natuurgebied.
  De Maashorst Business Trailrun is een uitgelezen mogelijkheid om met uw bedrijf sportief voor de dag te komen. 
  Dit jaar maak ik, Robert van Dijk, als coördinator van de bourgondische verwenposten, deel uit van de organisatie van dit mooie evenement.
  Verdere informatie vindt u op maashorst-events.nl of neemt u contact met mij op via info@lunsj.catering
  ...
  Lees meer
  Robert van Dijk
 • Wat verandert er voor ondernemers in 2022?

  Bekijk de veranderingen die al zeker zijn voor ondernemers in 2022. Nog niet alle wijzigingen zijn bekend.

  Woonadressen afgeschermd in Handelsregister
  Per 1 januari 2022 schermt de Kamer van Koophandel alle adresgegevens af die in het Handelsregister staan als het woonadres van ondernemers en bestuurders. Alleen overheidsorganisaties of beroepsgroepen die daar wettelijk toestemming voor hebben kunnen de woonadressen vanaf 2022 nog inzien. Bijvoorbeeld de Belastingdienst, advocaten en deurwaarders. 

  Veel zelfstandige ondernemers hebben een vestigingsadres dat gelijk is aan hun woonadres. Het kabinet onderzoekt welke opties er zijn om de privacy ook in deze gevallen beter te beschermen.

  Vrouwen in topfuncties bedrijven
  Grote nv’s en bv’s moeten zorgen dat er voldoende vrouwen komen in het bestuur, de raad van commissarissen en andere hoge functies. De raad van commissarissen moet voor ten minste een derde uit mannen en een derde uit vrouwen bestaan.

  Zelfstandigenaftrek gaat verder omlaag
  Per 1 januari 2022 wordt de zelfstandigenaftrek verder verlaagd van € 6.670 naar € 6.310. Deze wordt ieder jaar afgebouwd tot € 3.240 in 2036. Hiermee worden de fiscale verschillen tussen zelfstandigen en werknemers kleiner.

  Kiesrecht ondernemingsraden
  Werknemers krijgen vanaf 1 januari sneller actief en passief kiesrecht voor de ondernemingsraad. Na 3 maanden werken mag iemand stemmen (actief kiesrecht) en zich verkiesbaar stellen (passief kiesrecht) bij verkiezingen voor de ondernemingsraad. Eerder was dat 6 maanden voor actief kiesrecht en 12 maanden voor passief kiesrecht.

  Daarnaast gaan uitzendkrachten sneller kiesrecht opbouwen in de onderneming waar zij werken. Vanaf 1 januari krijgt een uitzendkracht na 18 maanden actief en passief kiesrecht. 

  Verhoging Milieu Investeringsafstrek (MIA)
  Vanaf 2022 gaan de percentages van de MIA omhoog. Hiermee kunnen bedrijven een hogere korting krijgen bij milieuvriendelijke investeringen. De aftrek is 27%, 36% of 45%, op de Milieulijst staat welk percentage geldt voor welk bedrijfsmiddel. De MIA is speciaal voor ondernemers en bedrijven die investeren in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen. 

  Thuiswerkkostenvergoeding
  Per 1 januari 2022 kan een werkgever onbelast € 2 per dag voor thuiswerkkosten vergoeden. Voorwaarde is dat de werknemer geheel of gedeeltelijk thuiswerkt. 

  Lees verder: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/veranderingen/ondernemen
  ...
  Lees meer
  Imke de Korte
 • Gevaarlijkste wegen in Uden 2021

  ROSV Letselschade deed opnieuw onderzoek naar de gevaarlijkste straten van Uden. Het bracht de wegen met de meeste ongelukken in kaart. Ook in 2021 gebeurden de meeste ongevallen op de Rondweg en de N264. Op de Industrielaan ging het opvallend minder vaak mis dan voorgaande jaren. Wil je weten hoe het met jouw straat of buurt zit? Het volledige overzicht is te vinden op https://rosv.nl/verkeersongeval/uden-2/ 
  ...
  Lees meer
  Jose van der Sanden
 • Huisvesting arbeidsmigranten in gemeente Maashorst

  Vanuit economisch en sociaal perspectief is aandacht voor huisvesting van arbeidsmigranten van belang voor ondernemers in de gemeente Maashorst. Wil je als ondernemer je doelen halen, dan heb je extra handjes nodig. Het gemeentebestuur heeft beleid geformuleerd. Meerdere ondernemers willen huisvesting organiseren. Dat is gemakkelijk gezegd dan gedaan! Hoe kunnen we elkaar hiermee ondersteunen?

  UOV de Kring neemt het initiatief om in gesprek te gaan met verschillende relevante partijen. De planning is om dit begin februari te organiseren. Heb je interesse om aan dit gesprek mee te doen? meld je dan aan bij Ron Crone op adviseur@uovdekring.nl.
  ...
  Lees meer
  Imke de Korte
 • Bedrijvig Maashorst

  Bedrijvig Uden, het magazine dat al 25 jaar wordt verspreid binnen de gemeente Uden, krijgt een naamswijziging. Vanwege dat de gemeente Uden en gemeente Landerd per 1 januari zijn gefuseerd naar de gemeente Maashorst, wordt ook de naam van Bedrijvig Uden aangepast naar Bedrijvig Maashorst.

  De naam Bedrijvig Uden dekt niet meer de volledige lading en omdat het magazine al werd verspreid in Zeeland, Schaijk en Reek was dit een logisch vervolg. "We blijven uiteraard het vertrouwde ondernemersmagazine met veel lokaal nieuws, nu uit de gemeente Maashorst", aldus bladmanager Mark Bras. "Dus heb je nieuws, tip ons! Wij zijn altijd op zoek naar actueel lokaal ondernemersnieuws." Nieuwsberichten, een opening, jubileum, een directiewisseling, een belangrijke deal? Mail dan naar mark@talvimediacentrum.nl.
  ...
  Lees meer
  Mark Bras
 • Fijne feestdagen en een bijzonder 2022

  Ook in het jaar 2022 hopen wij weer veel startende ondernemers te kunnen ondersteunen in het realiseren van hun ondernemersdromen. Want zelfs in deze vreemde tijden van corona crisis blijft het ondernemersavontuur kriebelen bij zowel starters als gevestigde ondernemers. Wij slaan graag een brug waardoor ondernemerschap kan blijven groeien. 
  Wij wensen iedereen fijne feestdagen en al het goeds voor 2022, ook namens UOV de Kring.
  ...
  Lees meer
  Imke de Korte
 • Jong Maashorst grootste partij in nieuwe gemeente Maashorst

  Jong Maashorst is veruit de grootste partij in de nieuwe gemeente Maashorst. Zoals het er nu uitziet heeft de partij zeven zetels in de gemeenteraad. Dat blijkt uit de voorlopige uitslag.
  De partij onder aanvoering van lijsttrekker Gijs van Heeswijk behaalde bij veel stembureaus de meeste stemmen, bij sommige zelfs over de veertig procent. Uit de verkiezingsuitslag blijkt dat de meeste stemmen voor de partij uit Uden komen. 

  Van Heeswijk is uiteraard blij met de voorlopige verkiezingsuitslag. "Dat wij er zo met kop en schouders bovenuit zouden steken, had ik niet verwacht. We moeten de komende dagen snel met alle partijen om te tafel. We moeten zo snel mogelijk gaan bouwen aan de nieuwe gemeente", aldus Van Heeswijk.

  Meer informatie: https://dtvnieuws.nl/nieuws/artikel/jong-maashorst-grootste-partij-in-nieuwe-gemeente-maashorst 
  ...
  Lees meer
  Imke de Korte