Ondernemend Maashorst
Terug naar nieuwsoverzicht

CSU innovatie award

Imke Claassen, 07-06-2023
Maak nu kans op €10.000,- investeringsbudget voor jouw innovatie idee!
De inschrijving voor de zesde editie van de CSU Innovatie Award is geopend. De innovatieprijs is er voor de meest impactvolle innovatie voor de facilitaire branche, een wereld met een gigantisch potentieel. En vanaf vandaag kun jij de toekomst faciliteren met jouw innovatie.

De innovatieprijs, nog zoveel meer
Naast een investeringsbudget ontvang je als winnaar een marketing-boost, ondersteuning in de ontwikkeling van je innovatie, toegang tot relevante netwerken en professionele begeleiding bij de doorontwikkeling van je innovatie voor toepassing in de facilitaire branche.

Winnaar van 2022, duurzame blokzeepdispenser LESSEAU: “Na het winnen van de CSU Innovatie Award hebben wij een grote boost gekregen. Wij zijn bij veel nieuwe klanten, waaronder klanten van CSU, vloeibare zeep aan het vervangen voor onze LESSEAU blokzeep. Onze missie krijgt steeds meer vorm. Dit jaar gaan wij ook de Europese markt op. De aandacht en begeleiding van CSU na het winnen van de Award, hebben daar enorm bij geholpen.”

Schrijf jij je in?
CSU daagt jou als ondernemer, start-up of student uit om jouw vernieuwende, duurzame, schone en slimme idee voor de toekomst in te schrijven. Ga naar www.csuinnovatieaward.nl voor je inschrijving en meer informatie. Zo lees je hier hoe het in zijn werk gaat.

Ken je iemand met een scherpe, vooruitziende blik voor een slimmere, betere, schonere en duurzame toekomst? Roep jouw netwerk op door deze post te delen.
Zien we jou (of een bekende) ​​in de grote finale op 8 november?
Jouw idee inschrijven kan tot 7 september 12.00u.