Ondernemend Maashorst
Terug naar nieuwsoverzicht

Inschrijven CSU Innovatie Award ’21: nog mogelijk tot 9 september

Imke de Korte, 03-09-2021
Maak jij een wereld van verschil?
De oproep van deze vierde editie van de CSU Innovatie Award is: “Maak jij een wereld van verschil?”. Daarmee daagt CSU jonge ondernemers, startups en studenten uit om met slimme producten of diensten te komen die de leefwereld en werkomgevingen van mensen beter, gezonder en gelukkiger maken. Slimme en duurzame innovaties maken werkend, recreërend, lerend, reizend en zorgend Nederland wendbaarder en socialer in de snel veranderende wereld van morgen én overmorgen.

Succesversneller voor innovatie
De winnaar van de CSU Innovatie Award wint:
onze succesversneller; een investeringsbudget van 10.000 euro toegang tot relevante netwerken en een marketing-boost. Daarnaast wordt diegene professioneel begeleid bij de doorontwikkeling van de innovatie voor toepassing in de facilitaire branche.

Sinds dit jaar is er ook de CSU Aanmoedigingsprijs, voor het beste idee of concept wat nu nog in de kinderschoenen staat, maar wel al een podium verdiend. De winnaar van de Aanmoedigingsprijs krijgt de spotlights gericht op zijn of haar originele idee en wint bovendien een bedrag van 2.000 euro voor verder ontwikkeling van dit idee.

Meld je nog snel aan of tip ons
Elk idee dat we binnen krijgen inspireert tot een mogelijke samenwerking om de wereld beter, mooier, schoner, vriendelijker veiliger en duurzamer te maken. Er is nog één week om onze negenkoppige vakjury te overtuigen met jouw innovatieve idee. Dus ken jij (of ben jij) iemand met een goed idee, ga dan snel naar www.csuinnovatieaward.nl.