Ondernemend Maashorst
Terug naar nieuwsoverzicht

Misfits Vliegende Starter: Estell Koninkx

Imke Claassen, 29-06-2022
Ik ben Estell Koninkx.
 
Ik houd me bezig met het inspireren en motiveren bij het kiezen van je eigen weg als je niet weet waar je naartoe wilt.
 
Mijn ondernemersdroom is ontstaan omdat ik zelf wilde ondernemen, maar niet wist waarin. Voor mij is dat de manier om mijn eigen weg te gaan. Nu zet ik mijn zoektocht in om anderen daar ook bij te helpen. Ik ging van niet weten wat ik wil naar niet meer anders willen. Dit gun ik iedereen toe.
 
Over 10 jaar zou ik met een team van mensen zoveel mogelijk mensen willen helpen met het vinden van hun eigen weg. Ik denk namelijk dat velen kunnen inspireren met hun verhaal. Ik hoop dan een grote bekendheid te hebben, zodat velen geïnspireerd kunnen worden.
 
Dankzij het vliegende start traject heb ik mijn eerste stappen in de juiste richting kunnen maken. Ik geloof niet dat ik was geweest waar ik nu ben als ik het traject niet had gevolgd.
 
Startende ondernemers zou ik adviseren in contact te komen met een ervaren ondernemer om hen te begeleiden. Zij kunnen hun kennis en ervaringen inzetten om jou verder te helpen en je hoeft de fouten niet meer te maken die zij al hebben gemaakt. Zij kunnen vanuit een ander perspectief naar jouw onderneming kijken.

Misfits Vliegende Start is een traject van een jaar waar startende ondernemers, in groepsverband, aan de slag gaan met het realiseren van hun ondernemersdroom. Ze doorlopen alle facetten die hiermee te maken hebben. Dit onder professionele begeleiding vanuit Coachweb en coaching vanuit ondernemerscoaches uit de regio. Dit traject wordt gratis aangeboden aan startende ondernemers, door de gemeente Maashorst. Voor vragen kun je terecht bij: misfits@uovdekring.nl