Ondernemend Maashorst
Terug naar nieuwsoverzicht

Misfits Vliegende Starter: Luuk Claassen

Imke Claassen, 22-07-2022
Mijn naam is Luuk Claassen. Samen met mijn ouders ben ik een dagbeleving voor mensen met dementie aan het opzetten in Odiliapeel, genaamd De Heihoeve. 

We bieden een rustgevende en fijne plek aan de rand van de Odiliapeelse bossen waar mensen met dementie van een unieke dagbeleving kunnen genieten. Alles draait om het ervaren van zoveel mogelijk geluksmomentjes. Doordat ons familiebedrijf een kleinschalige dagbeleving is, is er tijd voor persoonlijke zorg en aandacht. Met een gepassioneerd en creatief team maken we van elke dag, een dag vol geluksmomentjes. 

Over 10 jaar hopen we een goed lopende dagbeleving te hebben. Misschien wel met 24-uurs zorg als hier behoefte aan is en hopen we een heleboel gasten en mantelzorgers van geluksmomentjes te kunnen blijven voorzien.

Dankzij het Misfits Vliegende Start traject hebben we een beter beeld gekregen van de verschillende doelgroepen die wij hebben en hebben we concrete stappen kunnen zetten om deze doelgroepen te bereiken en zo onze bekendheid te vergroten. Daarnaast heb ik veel gehad aan de hulp en kritische vragen van de trainers in het traject en mijn ondernemerscoach Erno van Lieshout.

De tip die ik andere starters mee zou willen geven is dat bij het starten van een bedrijf niet alles zomaar aan komt waaien, maar als je je passie en je hart in de strijd gooit het af en toe voelt alsof je het winnende doelpunt maakt in de WK finale.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op www.deheihoeve.nl