Ondernemend Maashorst
Terug naar nieuwsoverzicht

Uitnodiging inloopmiddag voor ondernemers reconstructie N264 Uden

Imke Claassen, 27-01-2023
De provincie Noord-Brabant, gemeente Maashorst en BAM werken samen aan de verbetering van de verkeersafwikkeling en de leefbaarheid op en rondom de N264 bij Uden tussen de A50 en Odilliapeel. Na het nodige voorwerk gaat aannemer BAM over een paar maanden buiten van start met de realisatie van de plannen. Graag willen we u uitnodigen voor onze inloopmiddag voor dit project speciaal voor ondernemers. U bent van harte welkom tussen 16.00 en 17.30 uur in De Balans in Uden. 

Informatiemiddag N264 - ONDERNEMERS
Datum: 14 februari 2023
Tijd: 16.00 – 17.30 uur
Locatie: De Balans, Beatrixhof 470, Uden

Deze middag staan medewerkers van de Provincie Noord-Brabant, gemeente Maashorst en BAM klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt de ontwerptekeningen bekijken van de nieuwe inrichting en desgewenst kunt u persoonlijk uitleg krijgen over de planningen de werking van iVRI’s (intelligente stoplichten). Een aantal ondernemers zullen we de komende weken nog persoonlijk benaderen, omdat in het voortraject is gebleken dat goede afstemming vooraf en tijdens de uitvoering cruciaal is.

Mocht dit tijdstip u niet schikken kunt u ook in de avond even binnenlopen tijdens de inloopavond voor omwonenden: 18.30 - 20.30 uur op dezelfde locatie.

**************
Voorlopige planning
Hieronder vindt u alvast de voorlopige planning voor de werkzaamheden. De data kunnen nog wijzigen tijdens het verder uitwerken van de plannen.
 
Januari - maart: verplanten en kappen bomen
April - juni: start ombouw rotonde Wilhelminastraat naar kruispunt
Twee weekenden in april - mei: Vervangen asfalt tussen rotonde Industrielaan en rotonde Oudedijk door geluid reducerend asfalt. 
Mei – september: ombouwen rotonde Velmolenweg tot een kruispunt
Juni: Ombouwen rotonde Karrevracht naar een kruispunt
Juni (weekenden): Vervangen asfalt op de wegvakken door geluid reducerend asfalt.
September: afronding wegwerkzaamheden aan de weg.
November: aanplant nieuw groen en verplanten bomen.