Ondernemend Maashorst
Terug naar nieuwsoverzicht

Vanaf nu heten we Talvi Mediacentrum

Mark Bras, 12-07-2021
 
Vanaf augustus 2015 worden de huis-aan-huiskranten van voorheen De Winter Media Groep, uitgegeven door Uitgeverij Talvi BV. Uitgeverij Talvi is uitgegroeid tot een modern mediabedrijf met een vooraanstaande positie in de media- en communicatiemarkt in Noordoost-Brabant en Noord-Limburg.

Naast het uitgeven van verschillende huis-aan-huiskranten, kan je bij Uitgeverij Talvi terecht voor drukwerk en verspreiding, het vervaardigen van huisstijlen en campagnes, het opzetten van websites en webshops, het opzetten en beheren van socialmediapagina’s en het schrijven van teksten en fotografie. De naam Uitgeverij weerspiegelt niet meer volledig de identiteit van het bedrijf. Daarom heten wij vanaf nu Talvi Mediacentrum. Een allesomvattende naam van de aangeboden diensten.

 Gigantisch lokaal bereik
Wij kunnen onze zakelijke dienstverlening aan een gigantisch lokaal bereik koppelen. We hebben meer dan 1.930.000 pageviews per maand op onze nieuwssites en bereiken bijna 63.000 mensen via onze socialmediakanalen. Daarnaast bereiken we offline, via onze huis-aan-huiskranten, 209.500 huishoudens. Dat maakt ons onderscheidend!
Lees alles over ons bereik, onze visie, de geschiedenis en onze aangeboden diensten op onze nieuwe website www.talvimediacentrum.nl