Ondernemend Maashorst
Terug naar nieuwsoverzicht

Werkzaamheden N264 Uden

Imke Claassen, 18-05-2023
In opdracht van de provincie Noord-Brabant en gemeente Maashorst voert BAM Infra BV (BAM) werkzaamheden uit voor het project N264 Uden. Hierbij worden 3 rotondes omgebouwd naar kruisingen met verkeerslichten. Hierbij informeren wij u over asfalteringswerkzaamheden op de N264 vanaf de Industrielaan tot en met de Oudedijk. Dit onderhoudsweekend zou oorspronkelijk begin mei plaatsvinden, maar dit kon helaas niet doorgaan vanwege de slechte weervoorspellingen. 

Vrijdag 2 juni 20.00 uur starten we met het geplande onderhoud tussen de Industrielaan (hectometerpaal 28,1) en de Oudedijk (hectometerpaal 31,6). In dit weekend is dit deel van de N264 afgesloten voor verkeer.

Omleiding
Rotonde Zeelandsedijk en rotonde Oude Dijk zijn tijdens deze werkzaamheden volledig afgesloten. Ook de fietsoversteek Zeelandsedijk is afgesloten. Fietsers worden omgeleid via de tunnel bij de Nieuwstraat. Deze route is ongeveer 6 minuten of 1900 m. langer. Rotonde Industrielaan is open voor het verkeer dat reist van noord naar zuid en voor verkeer in en uit westelijke richting. Doorgaand verkeer wordt omgeleid over de Rondweg – Bergmaas - Peelweg N277 (zie ook de afbeelding in de bijlage). Verkeer uit oostelijke richting naar Odiliapeel wordt met bebording omgeleid via Peelweg N277- Oude dijk. Het openbaar vervoer ondervindt geen hinder van de werkzaamheden. Vanaf maandag 5 juni 6.00 uur is de weg weer open.