Ondernemend Maashorst

Lizzy van Kilsdonk

Ondernemer bij: nog niet ingeschreven

Over mij als persoon

Mijn naam is Lizzy van Kilsdonk, momenteel ben ik 22 jaar en woonachtig in Uden. Ik ben erg gepassioneerd over de natuur en de moderne technologie. Mijn visie is dan ook dat we met de moderne technologie geheel in lijn kunnen leven met de natuur. Zonder meer schade aan te richten.

Over mij als ondernemer

Als ondernemer houdt ik er erg van om dialogen aan te gaan met mensen, en mijn netwerk verder uit te bouwen! Ook wanneer ondernemers zich geheel concentreren op een andere branche, ben ik vooralsnog van mening, dat we altijd iets van elkaar kunnen leren!

nog niet ingeschreven

Over nog niet ingeschreven

Momenteel ben ik bezig met het realiseren van mijn droom, dit heeft betrekking op duurzame & innovatieve woningen waar het samenleven met de natuur en de verwerking van de moderne technologie centraal staat. Ook wil ik hiermee maatschappelijke problemen als de woning te kort, aantastbaarheid van het milieu, en het welzijn van de mens aanpakken! Mijn doelgroep zal voornamelijk gericht zijn op jongeren, hen wil ik echt de kans geven om op hen eigen tijd zelfstandig te gaan wonen. Hier resoneer ik dan ook persoonlijk mee. Maar ik wil ook de diversiteit van mensen waarborgen omdat ieder van elkaar kan leren, en we zo van de zo genoemde 'eilandjes' een samenleving kunnen creeren. Momenteel zit ik in de onderzoeksfase/opstartfase van mijn onderneming. Ik kan dan ook erg goed alle hulp gebruiken! Wanneer u tips heeft, die aansluiten bij mijn onderneming (woningen, vergunningen, bouwkavels, duurzaamheid en energie) of bij een startende ondernemer, neemt u dan alstublieft contact met mij op!