Ondernemend Maashorst

Ellen van de Wetering

Ondernemer bij: Ontdek jouw pad - Coaching

Over mij als persoon

Ik ben Ellen van de Wetering en opgegroeid in Volkel. Nu woon ik Uden samen met mijn man en kinderen. Na mijn studie technische natuurkunde heb ik bij diverse werkgevers gewerkt waarbij ik bezig ben geweest met cijfers, logische verbanden en menselijk gedrag. Nu gebruik ik, als loopbaancoach, mijn analytisch vermogen en inlevingsvermogen om mensen te begeleiden om het beste uit zichzelf te halen. Mijn hobby's zijn wandelen, tennissen, tekenen, schilderen en mediteren.

Over mij als ondernemer

Als ondernemer draag ik graag bij aan meer werkgeluk en energie. Authenticiteit, creativiteit, verbinding en eerlijkheid staan daarbij voorop. Ik breng graag hart en hoofd in balans door bewuste en onbewuste zelfkennis zichtbaar te maken.

Ontdek jouw pad - Coaching

Over Ontdek jouw pad - Coaching

Zelfkennis is de sleutel naar meer energie en werkgeluk. Door een stukje met je mee te lopen, help ik om jouw unieke pad te (her)ontdekken en bewandelen. Want wat doe je onbewust omdat het logisch of praktisch is? En waar haal je jouw intrinsieke motivatie vandaan? Laten we samen op ontdekking gaan.