Ondernemend Maashorst

Ben van de Werd

Ondernemer bij: Beco Ledtechniek

Over mij als persoon

Woonachtig in het hartje van het mooie Zeeland echter van oorsprong Udenaar waarbij reizen / festivals en motorrijden, wandelen met de hond en mijn werk natuurlijk mijn hobby's zijn. Getrouwd met mijn lieve vrouw en een hond en een kat als huisgenoten.

Over mij als ondernemer

13 jaar geleden tijdens de opkomst van een nieuwe lichtbron ( LED ) mijn vaste baan bij Wiltec als service manager beëindigd om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Een grote uitdaging bleek achteraf maar goed voor mijn eigen ontwikkeling. Ik word gedreven door de vragen uit de markt waar ik telkens energie van krijg.

Beco Ledtechniek

Over Beco Ledtechniek

Licht heeft een grotere impact dan u denkt. Het zorgt voor veiligheid en functionaliteit en het draagt bij aan een specifieke sfeer of emotie, in of om elk gebouw. Met ledverlichting bereikt u nog beter het juiste effect en verbruikt u minder energie. Beco Ledtechniek is dé specialist in ledverlichting. Als onafhankelijke leverancier weten wij wat wel en niet werkt. U kunt bij ons terecht voor ontwerp, advies, vakkundige montage en onderhoud. Zo zorgen we voor een kwalitatieve ledoplossing op maat in elke situatie. Inmiddels hebben we al veel opdrachtgevers mogen helpen met duurzame ledverlichting. Denk bijvoorbeeld aan dynamische ledverlichting van plafonds, gekleurde ledwalls in een sportwinkel, het uitlichten van een 35 meter hoge watertoren of werkplek verlichting van een bedrijfsauto. Als het niet op internet te koop is bent u bij ons aan het juiste adres.