Ondernemend Maashorst

Anne van Dijk

Ondernemer bij: ADrises

Over mij als persoon

Mijn naam is Anne en sinds 2022 mag ik ADrises representeren als trotse eigenaresse. ADrises is ontstaan vanuit een missie die voortgekomen is mijn een persoonlijke ervaring met (seksueel) grensoverschrijdend gedrag in de sport op 9 maart 2017. Het initiatief ADrises heb ik genomen vanuit mijn ambitie en ervaring, namelijk: het in beweging brengen van de maatschappij rondom grensoverschrijdend gedrag door mensen en organisaties te informeren, adviseren en activeren vanuit ervaringsdeskundigheid.

Over mij als ondernemer

Een veilige omgeving zou voor iedereen vanzelfsprekend moeten zijn. Echter, dit is voor velen niet vanzelfsprekend. Één op de twee vrouwen en één op de vijf mannen in Nederland heeft een ervaring met fysiek seksueel grensoverschrijdend gedrag. Dit aantal is enorm, het probleem is enorm. Het is belangrijk dat mensen op een laagdrempelige wijze geïnformeerd, geactiveerd en geadviseerd omtrent grensoverschrijdend gedrag. Dit resulteert in een bredere bewustwording en een groter draagvak waardoor grensoverschrijdend gedrag proactief geminimaliseerd wordt. Iedereen draagt hierdoor bij een het verwezenlijken van een veilig, positief en inclusieve omgeving. Samen dragen we de verantwoordelijkheid voor een veilige en fijne omgeving. Niet alleen vandaag, maar iedere dag.

ADrises

Over ADrises

ADrises biedt cursussen/informatieve bijeenkomsten aan voor de sport-, onderwijs-, bedrijfs- en overheidssector vanuit ervaringsdeskundigheid omtrent het onderwerp grensoverschrijdend gedrag. Onze missie is om bewustwording te creëren en voorlichting te geven over het bereiken van een omgeving die vrij is van grensoverschrijdend gedrag.