Ondernemend Maashorst

Inge Reijnen

Ondernemer bij: IMPACT

Over mij als persoon

Ik ben energiek, positief en eerlijk. Ik maak zaken bespreekbaar en bekijk de wereld met een open, genuanceerde en nieuwsgierige blik. Een goed gesprek maakt me gelukkig en ik geniet ervan als ik mensen weet te verbinden en te inspireren. Ik combineer dit alles met een flinke portie daadkracht en veerkracht. Verder ben ik stressbestendig en heb ik een ijzersterke pen.

Over mij als ondernemer

Ik ben een ervaren professional op het gebied van communicatie, participatie en beïnvloeding. Ik heb gewerkt als redactiecoördinator, community-bouwer, relatiebeheerder, projectleider, communicatietrainer, gespreksleider, tekstschrijver, vrijwilligerscoördinator, eindredacteur en strategische communicatieadviseur. Ik heb alle facetten van het vak gezien.

IMPACT

Over IMPACT

Wil jij betekenisvol communiceren? Schakel dan mijn hulp in als tekstschrijver en/of participatiecoach. Ik breng mensen en instanties weer in contact met elkaar, zodat we samen de wereld mooier, duurzamer en vriendelijker kunnen maken. Kijk snel verder op www.communicatiemetbetekenis.nl.