Ondernemend Maashorst

Arno Witvliet

Ondernemer bij: Ruota Support

Over mij als persoon

Geboren en getogen in Waalwijk, maar voor de liefde in 2022 neergestreken in Uden. Na mijn opleiding HBO Sportmanagement en na 4 jaar gewerkt te hebben in de dartssport (management van spelers en organisatie van tv-toernooien) ben ik 15 jaar werkzaam geweest in de financiële dienstverlening als adviseur, trainer, teammanager en L&D-manager. Eind 2023 besloot ik m'n eigen weg in te slaan en voor mezelf te beginnen met dé twee dingen waar ik op aan ga: het ontwikkelen van mensen én sport. Het resultaat is Ruota Support waarmee ik mensen en teams in bedrijfsleven en sport help om verder te ontwikkelen.

Over mij als ondernemer

Opgeleid en opgegroeid in sportmanagement en ontwikkeld in het bedrijfsleven als teammanager en trainer besloot ik eind 2023 dat het tijd was om voor mezelf te starten. Dat wat ik voor ogen had was er nog niet en ik wil iedereen meenemen in het beste van beide werelden. Mensen en teams ontwikkelen door middel met behulp van sport in de breedste zin van het woord. Sport is mijn hobby en de wielersport mijn grote passie. Met Ruota Support wil ik mijn eigen wiel in beweging brengen en anderen inspireren en motiveren om het beste in zichzelf en elkaar naar boven te halen. Dit doe ik met twee belangrijke aandrijfwielen: zelfinzicht en sport. Ik ben overtuigd dat zelfinzicht de basis is van iedere vorm van ontwikkeling. Ook geloof ik in de kracht van sport als middel, maar vooral als inspiratie én metafoor om te kunnen ontwikkelen. Er zijn duizenden verhalen en voorbeelden uit de sportwereld die tot ieders verbeelding spreken en die mensen inspireren en verbinden. Waar ik voor sta? Creativiteit, ontwikkeling, verbinding, enthousiasme en resultaat!

Ruota Support

Over Ruota Support

Ruota Support ontwikkelt teams en individuen in het bedrijfsleven en de sportwereld. Dit doen we door middel van training, coaching en (sport)management. Onze ondersteunende programma's helpen jou en jouw team om je volledig te focussen op sport of werk. Onze missie: Met zelfinzicht en sport - als inspiratie, middel óf metafoor - als aandrijfwielen ieders talent ontdekken, ontwikkelen én inzetten om effectiever te worden en beter te presteren. Een fiets rijdt door het draaien van de wielen, die op hun beurt aangedreven worden door meerdere tandwielen. Een (tand)wiel zorgt voor versnelling. Ruota (Italiaans voor 'wiel') Support zorgt voor de versnelling van jouw team en medewerkers. Met jarenlange ervaring in sportmanagement en het bedrijfsleven en een Insights Discovery Licensed Practicioner aan boord kunnen we voor elke uitdaging waar jij, jouw medewerker óf je team voor staat een oplossing bieden. Op onze website vind je een impressie van ons aanbod. Onze trajecten zijn altijd maatwerk en in volledige afstemming met jou als opdrachtgever. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Twijfel niet en neem contact met ons op voor een passende oplossing voor jouw uitdaging. Zien we jou op ons speelveld?