Ondernemend Maashorst

Joyce van der Sangen

Ondernemer bij: D-Joiz, Muziekfabriek D-Joiz, Vocal Center Uden (Wachtendonk), Vocal Center Uden ('t Podiumhuys)

Over mij als persoon

Ik ben Joyce. Inmiddels al bijna 15 jaar woonachtig in Uden. Samenwonend met een net zo'n muzikale creatieveling als ik, dus ons huis straalt een en al muziek uit.

Over mij als ondernemer

Mijn onderneming heet D-Joiz. Van waaruit ik werk als freelance zangeres, vocalcoach, stemtherapeut, muziekdocent en muzikaal onderneemster. Ik ben eigenares van mijn eigen muziekschool Muziekfabriek D-Joiz en zangpraktijk Vocal Center Uden, met eigen mooie praktijken in 't Podiumhuys Handelshuys en een mooie privé praktijk aan huis. In het weekend zelf op het podium of in de studio en door de weeks ondersteun ik als stemspecialist andere vocalisten en/of sprekers. Als zangeres weet ik wat stembelasting betekent en als stemspecialist weet ik hoe ik gezond met mijn stem kan omgaan. Met deze kennis en ervaring ben ik er voor alle stemgebruikers van amateur tot professioneel. Bij Muziekfabriek D-Joiz geven we instrumentlessen aan de jeugd maar ook de volwassenen en willen we live muziek stimuleren door talenten aan elkaar te verbinden en samen muziek te laten maken. Naast lessen dus ook zeker podium beleving. Daarvoor hebben wij de perfect plek in 't Podiumhuys!

D-Joiz

Over D-Joiz

D-Joiz muzikaal onderneemster, freelance zangeres en hoofdorganisatie van Muziekfabriek D-Joiz en Vocal Center Uden

Muziekfabriek D-Joiz

Over Muziekfabriek D-Joiz

De Udense muziekschool voor al uw instrumentlessen en live muziek beleving! Met docenten Joyce, Felix en Timo.

Vocal Center Uden (Wachtendonk)

Over Vocal Center Uden (Wachtendonk)

Vocalcoaching, stemtherapie, zanglessen, workshops, masterclasses, Vocal Essence Singing Method. De Udense zangpraktijk met landelijk netwerk in stemspecialisten!

Vocal Center Uden ('t Podiumhuys)

Over Vocal Center Uden ('t Podiumhuys)

Vocalcoaching, stemtherapie, zanglessen, workshops, masterclasses, Vocal Essence Singing Method. Vestiging Vocal Center Kids en vestiging opleidingsinstituut Vocal Center (interne opleiding Vocal Coach). De Udense zangpraktijk met landelijk netwerk in stemspecialisten!