Ondernemend Maashorst

Actieve online Zoom-sessie,

Aanvang 30 april 2020 16:00
Einde 30 april 2020 17:00
Locatie Online zoom webinar
Deelnemen aan de zoom sessie Je hebt een account nodig om deel te kunnen nemen

Als vervolg op het online vraaggesprek van 2 april jl. met waarbij experts aan het woord waren, nodigen we je graag uit voor een tweede online sessie voor ondernemers in de gemeente Uden en Landerd.

Wanneer?

Op donderdag 30 april 2020 om 16.00 uur organiseren we een actieve online Zoom-sessie om je te inspireren, te motiveren en om te leren van andere ondernemers in onze gemeentes. We laten plenair enkele ondernemers aan het woord over hun situatie in deze tijd van Corona. Daarna werken we met break-out rooms om in kleinere groepen met elkaar van gedachten te wisselen, van elkaar te leren en natuurlijk om te verbinden en te netwerken.

Aanmelden

Net als de vorige keer, kun je alleen deelnemen als je een profiel hebt aangemaakt op ondernemendmaashorst.nl. Als je dit al eerder hebt gedaan, hoef je nu natuurlijk niets te doen. Alle geregistreerde adressen ontvangen vanzelf de deelnamelink op donderdag 30 april. De website is ontwikkeld voor álle ondernemers in Uden/Landerd. Hoe completer je je profiel invult, hoe makkelijker anderen je kunnen vinden; en dat kan voordelen hebben in crisistijd!

Oproep: Wil jij je verhaal delen?

Wij zijn nog op zoek naar ondernemers die hun ervaring in deze tijd willen delen. Verhalen over de effecten van de maatregelen op jouw business, positief of negatief. Wil jij een bijdrage leveren? Laat het ons weten door je gegevens achter te laten op deze pagina. Uit de aanmeldingen selecteren wij vervolgens enkele ondernemers.

Deelnemen aan de zoom sessie Je hebt een account nodig om deel te kunnen nemen