Ondernemend Maashorst
Terug naar nieuwsoverzicht

Misfits Vliegende Starter Charlotte Waterschoot-van der Heijden

Imke Claassen, 29-12-2023
Ik ben Charlotte Waterschoot-van der Heijden en ik ben ZZP-er in de financiële administratie. 
Mijn ondernemersplannen zijn ontstaan doordat ik graag meer uren wilde gaan werken nu de kinderen groot zijn. Bij mijn werkgever was er niet meer werk op financieel gebied en toen ben ik gaan onderzoeken hoe ik dit het beste kon aanpakken, financieel gezien, om er andere banen bij te gaan doen. Toen kwam de optie als zzp-er in beeld. Ik heb hier wel nog een half jaar over na moeten denken voordat ik de stap durfde te nemen. Meer risico en ik hebt toch de zorg voor 3 studerende kinderen. Toch heb ik de stap genomen en ik ben nu zo blij dat ik dat gedaan heb. Het is goed voor mijn eigen ontwikkeling om weer andere bedrijven te zien met andere boekhoudprogramma’s en ieder bedrijf werkt weer anders. Ik heb nu al ontzettend veel geleerd.
Ik ben heel tevreden en blij zoals het nu al gaat. Ik ben al fulltime aan het werk! Waar ik via het Misfits traject hulp bij wil krijgen is het promoten van mezelf op LinkedIn of social media in het algemeen. Dat vind ik nog lastig. 
Mijn ondernemersdroom voor over 5 jaar is dat ik nog steeds lekker fulltime aan het werk ben, bij verschillende bedrijven in de omgeving van Uden, waar de sfeer goed is en dat ik blij ben als ik daar weer heen mag!