Ondernemend Maashorst
Terug naar nieuwsoverzicht

Misfits Vliegende Starter Fransje Hoefs

Imke Claassen, 05-12-2023
Ik ben Fransje Hoefs en ben Virtual Assistant, ook wel VA genoemd. Ik ondersteun ondernemers, eventueel op locatie, met hun randzaken. Dit kunnen administratieve werkzaamheden zijn maar ook bijvoorbeeld planning of e-mailbeheer. 
Een aantal jaar geleden ben ik na een burn-out bewuster gaan kijken wat ik met mijn verdere loopbaan wilde. Wat ik belangrijk vond in mijn baan was vrijheid, flexibiliteit en werk doen wat ik leuk vind om te doen. Zodoende kwam ik met het VA-schap in aanraking en ben ik een opleiding tot VA gaan volgen. Naast mijn baan in loondienst ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Sinds juli van dit jaar ben ik volledig als zelfstandige aan de slag. 
Ik wil graag met mijn bedrijf ondernemers werk uit handen nemen, zodat zij aan hun business kunnen werken en kunnen doen wat ze écht leuk vinden om te doen.
Bij Misfits heb ik veel andere ondernemers leren kennen en door ervaringen uit te wisselen en te sparren veel kennis opgedaan en mijn netwerk vergroot. Ook gezien dat hier mooie samenwerkingen uit zijn ontstaan. Erg leuk om te zien dat zo'n club elkaar versterkt en verder brengt.
Over 5 jaar heb ik een mooi bedrijf staan en heb ik voldoende tijd om aan mijn gezin en mezelf te besteden. Om naast mijn werk mezelf te kunnen blijven ontwikkelen en te groeien. En vooral te kunnen genieten!