Ondernemend Maashorst
Terug naar nieuwsoverzicht

Misfits Vliegende Starter Guusje Somers

Imke Claassen, 22-12-2023
  1. Mijn naam is Guusje Somers, 22  jaar oud en wonend in Uden. Ik ben een branding en packaging designer. Ik help ondernemers zichtbaar worden door hun merk uitstraling aan te passen aan hun doelen en merkwaardes. Dit doe ik voornamelijk voor de product based merken, maar ambitieuze starters hebben ook een plekje in mijn hart veroverd. 
  2. Ik heb bij verschillende bedrijven gewerkt waar ik van alles heb geleerd over het commercieel toepassen van designs. De een verkoopt producten online, de ander offline. Het ene bedrijf was steady aan het bouwen naar een merk, de andere bedachte trending concepten voor bekende Nederlanders en retailers. Beide bedrijven waren indrukwekkend, maar het kriebelde om echt goed de tijd te nemen voor het concept traject. Brainstormen, bouwen vanaf een brandbook, follow ups etc. Als je een goed  verhaal hebt, dan maakt mijn brein overuren met ideeën, zonde als ik dat alleen maar voor mijzelf hield. Ik begon zo met het eerste aantal merken bouwen en langzamerhand ontstond er een heel businessplan.
  3. Het is mijn ondernemersdroom om te bouwen aan echte, eigenzinnige merken (dus geen quick win door snel een branding te maken op trends). Het liefste zie je dat alle projecten een groot succes worden en dat we met zijn allen de commerciële wereld lekker eigenwijs wat creativiteit gaan brengen. 
  4. Mijn batterijtje aan energie en ideeën is niet snel leeg… Ik wil het liefst alles tegelijk, maar een goede structuur is belangrijk. Met de Misfit groep kunnen we ideeën pitchen, kritisch kijken naar elkaars businessplan, elkaar inspireren en ook motiveren om de beste versie van onze onderneming te worden.
  5. Over 5 jaar hoop ik dat ik met Unruffled onwijs veel starters heb kunnen inspireren om een uitstraling te creëren die echt bij hen past. Daarnaast zou ik het echt fantastisch vinden om spraakmakende producten merken te bouwen die het hart veroveren bij Gen Z en Gen A. Retailers, here we come :P.