Ondernemend Maashorst
Terug naar nieuwsoverzicht

Misfits Vliegende Starter Janne van Orsouw

Imke Claassen, 15-02-2024
Hallo! Mijn naam is Janne van Orsouw en met mijn bedrijf in loopbaancoaching begeleid ik mensen op weg naar meer voldoening en plezier in hun werk. Mijn diensten bestaan uit: loopbaanbegeleidingen, sollicitatietrainingen en outplacementtrajecten. 

Werk neemt een belangrijke plek op in ons leven, daarom is het cruciaal om plezier en voldoening uit je werk te halen. In mijn werk kom ik mensen tegen die niet lekker in hun vel zitten, niet weten wat ze willen op gebied van werk en soms met lood in hun schoenen naar het werk gaan. Samen met mijn klanten onderzoek ik hoe zij hun kwaliteiten en potentieel optimaal kunnen benutten op de arbeidsmarkt, zodat ze het beste uit zichzelf en hun werk kunnen halen. Dit doe ik op een persoonlijke, creatieve en doelgerichte manier. 

Zelf heb ik een achtergrond in HR en heb ik veel ervaring in het matchen van mensen en werk. Tevens ben ik Register Loopbaanprofessional (RL), dus mag je naast creativiteit ook kwaliteit en professionaliteit van mij verwachten! 

Dankzij het ‘Vliegende Start traject’ van Misfits heb ik een hele groep hechte, gemotiveerde en inspirerende ondernemers leren kennen. Na elke training ging ik met een hoofd vol ideeën en inspiratie de deur uit. Het heeft me enorm geholpen om stappen te zetten in mijn bedrijf en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. 

Het is mijn missie om met mijn onderneming vele mensen te begeleiden en te inspireren, zodat zij betere en weloverwogen keuzes maken in hun werk. Je kunt mijn reis volgen via @jannevanorsouw.nl.