Ondernemend Maashorst
Terug naar nieuwsoverzicht

Misfits Vliegende Starter Maud van den Berg

Imke Claassen, 21-11-2023
Mijn naam is Maud van den Berg. In 2019 afgestudeerd als landschapsontwerper houd ik mij sinds kort fulltime bezig met het ontwerpen van tuinen en landschappelijke inrichtingen. 
Al een kleine 10 jaar ben ik naast mijn studie en loopbaan bezig met ervaring opdoen door het ontwerpen van tuinen bij familie, vrienden en kennissen. Dat is steeds meer uitgegroeid, waardoor ik nu een mooi portfolio met diverse mooie projecten heb opgebouwd. De volgende stap was het opzetten van mijn eigen bedrijf: Maud van den Berg – Tuinontwerp.
Mijn ondernemersdroom is om in een team te werken van diverse disciplines, die elkaar in het werk kunnen aanvullen en waar ieder zijn eigen ding kan doen. Of dat nu voor mijzelf is of als zzp in dienst. 
Waar ik via dit Misfits traject nu hulp bij kan gebruiken is doelen stellen en leren hoe ik mezelf niet meer tegenhoud om er gewoon voor te gaan. 
De komende 5 jaar wil ik mijn eigen bedrijf zo ver ontwikkelen dat ik klanten volledig kan ontzorgen als het gaat over hun tuin. Ik wil sterke samenwerkingen met diverse bedrijven/zzp-ers aangaan om een volledig pakket aan te kunnen bieden. Daarnaast wil ik mijzelf blijven ontwikkelen en verdiepen in de mogelijkheden en de meest actuele trends/faciliteiten/materialen etc. in de tuinbranche.