Ondernemend Maashorst
Terug naar nieuwsoverzicht

Misfits Vliegende Starter Melina Eekhoff

Imke Claassen, 14-11-2023
🚀De komende weken gaan we jullie kennis laten maken met een aantal startende ondernemers uit de Gemeente Maashorst die deelnemen aan het Misfits Vliegende Start traject!🚀 We beginnen we met:

Mijn naam is Melina Eekhoff, 30 jaar en met mijn onderneming Toppass bied ik specialistische begeleiding en weekendopvang aan kinderen met autisme in de regio Uden/Veghel. 
Op mijn 16de kwam ik in aanraking met kinderen met autisme. Ik werd geïntrigeerd en gefascineerd door de manier van hoe de hersenen werken van deze bijzondere doelgroep. Na allerlei opleidingen en specialisaties ben ik in oktober 2022 Toppass begonnen en in augustus 2023 opende ik alweer de tweede praktijk!
Met Toppass hoop ik zoveel mogelijk gezinnen waarin autisme een rol speelt te kunnen helpen. Tevens hoop ik door trainingen en lezingen te geven over autisme, om het onbegrip over deze bijzondere doelgroep te beperken. Er zijn helaas nog zoveel vooroordelen door gebrek aan kennis. 
Misfits heeft ervoor gezorgd dat ik in contact ben gekomen met andere ondernemers die mij hebben geïnspireerd en mij het laatste duwtje in de rug hebben gegeven om mijn dromen na te jagen. Twee praktijken binnen één jaar tijd. Wauw! Daarbij hoop ik dat Misfits mij verder kan begeleiden om mijn vragen aan kwijt te kunnen om de laatste puntjes op de i te zetten binnen mijn onderneming. 
Over 5 jaar hoop ik dat het Toppass-concept is verspreid over Nederland, met fijne collega’s die ook hun passie en deskundigheid over autisme willen delen met de wereld. Ook zou het ontzettend gaaf zijn als er waardevolle samenwerkingen zijn ontstaan met andere partijen en de wereld iets meer autisme-vriendelijker is.