Ondernemend Maashorst
Terug naar nieuwsoverzicht

Misfits Vliegende Starter Pien Wolbers

Imke Claassen, 10-01-2024
🚀 Hoi! Ik ben Pien Wolbers, 29 jaar en de drijvende kracht achter Pien Creatief Gezien. Mijn passie? Creëren! Ik geef letterlijk vorm aan ideeën/wensen van mensen door het inzetten van mijn creatieve vermogen op het gebied van decoratief schilderwerk, grafisch ontwerp en productontwerp.

Vanaf 2018 werkte ik als 'Industrieel Product Ontwerper' in loondienst. Om het weekend maakte ik de rit van Twente naar Brabant om Rens Sommers op te zoeken. Potverdorie! Naast z’n leuke persoonlijkheid, maakte hij ook nog eens prachtig werk als decoratieschilder. Al snel ontdekten we dat we onze creatieve krachten goed konden bundelen. Wat een feest! Rens gaf me het laatste stukje vertrouwen en een kleurrijk hoofdstuk volgde!

Het 'Vliegende Start' traject van Misfits heeft me praktische ondernemershandvatten, een waardevol netwerk hier in Uden èn ruimte voor persoonlijke groei geboden. Een aanrader, dankjulliewel!

Samen geven wij de wereld graag meer kleur door onze creativiteit vol passie te delen in de vorm van producten op maat. Benieuwd naar onze projecten? Wij zijn te volgen via @pien_creatief_gezien & @sommers_decorative_painter. 🚀